Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok, akik külön szobába költöztek: mi vezetett idáig?
Nagyon hangosan horkol. Igazabol az en szemelyisegemnek jobb a kulon szoba, mert jo, hogy van nemi sajat terem.
Es nem, nem hiszem, mert orvoshoz nem akar menni, egyedul jobban alszom, plusz o nagyon koran megy dolgozni, en sokkal kesobb.
Azert hetvegen reggelente atmegyek hozza osszebujni :)
2-es válaszoló,
ezek után nem gondoltál a válásra? Vagy nem őrölitek egymás idegeit, csak elhidegültetek? A szex azért létezik köztetek? Az is egy korrekt megoldás lehet, hogy minden másban OK, de aludni (ok miatt) külön alszotok. Ismerek ilyen házaspárt, ui. a férj horkol.
Még nem aluszunk külön, de amúgy el tudom képzelni és nincs ezzel semmi gond szerintem.
Ő teljesen lehúzott redőnyökkel tud csak aludni, melegben.
Én utálom, ha nem jön be valami minimális fény, és kinti 10 fok fölött már nyitott ablaknál alszom. Nem bírom a meleget és ha nincs levegő.
Ezenkívül ő nehezen alszik vissza, ha felébred, én viszont kijárkálok wc-re.
1. vagyok és még annyit szeretnék hozzátenni, hogy igazából már nagyon régen nem alszunk együtt, mert eddig a feleségem a gyerekkel aludt, most meg a kutyával... nem is igazán alszunk együtt jól az az igazság. Ő nyitott ablaknál szeret aludni, én meg úgy fázom. Én horkolok, és zavarom őt.
Igazából úgy vagyok ezzel, hogy 40+ éven át úgy gondoltam, hogy egy párnak együtt KELL aludnia, különben valami baj van. Persze láttam én is rengeteg idősebb párt, megboldogult nagyszüleimmel kezdve, akik külön szobában aludtak, de erről eddig azt gondoltam, hogy ott valami gond van.
Mostanában viszont kezdem egyre kevésbé ezt gondolni. Szerintem simán aludhat külön egy házaspár, ha amúgy minden rendben van.
Egyszer olvastam valahol azt az okosságot, hogy a két legjobb dolog a világon 1. egy ágyban jót szexelni (máshogy lehetne...?) aztán 2. külön ágyban egy jót aludni...
Tökéletesen egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!