Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Téged vezetett meg a párod és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged vezetett meg a párod és te csak utólag jöttél rá?

Figyelt kérdés
Együttélés esetére gondolok. Csak egy példa erre hogy együtt éltek és szép lassan az egyik fél elkezdi meg csapolni a pénzt, nem feltűnően csak óvatosan és erre későn jössz rá.
2018. szept. 5. 17:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen. 1,5 évig eljárt "dolgozni" egy projekten, ami nem is létezett.... persze pénzt se kapott ez idő alatt bár ezt vmennyire még tudtam, de azt nem, hogy nem létező projekten dolgozott.
2018. szept. 5. 17:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez egy "bvarátnőre" volt igaz-tehát nem együtt élésben, az csapolta a fazonokat. Meg nekem is javasolta a hülye, de elhajtottam az ötletével ...
2018. szept. 5. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!