Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Aki szeretne több mint 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szeretne több mint 1 gyereket, miért? Aki maximum egy gyereket akar, miért? Veletek ez hogy van, mi ok miatt?

Figyelt kérdés
2020. márc. 8. 20:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk épp téma a gyerek kérdés. Még csak beszélgetés szintjén. Szívem szerint 2 gyereket szeretnék azért, mert nagyon fontosnak tartjuk mindketten a testvéri kapcsolatokat. Férjemnek és nekem is vannak testvéreink, és jó a viszony velük, mindig számíthatunk rájuk. Szeretnénk ha ezt a gyerekeink is átélnék. Ugyanakkor én nem szeretném teljesen feladni a munkám és a sportot. Ez egy gyerekkel még úgy ahogy kivitelezhető, mert kis időre esnék ki a szülés után ezekből, de ha bevállalunk még egyet, nem biztos, hogy utána vissza tudok menni dolgozni, illetve a két gyerek mellett kevesebb energiám jutna a sportra is. Ráadásul egy gyerek felnevelése sem kis költség, pláne kettőé. Nagyon át kell majd gondolnunk a döntésünket.
2020. márc. 9. 14:06
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A 9-esnek nagyon igaza van. Mi 3-an vagyunk testvérek, nagy korkülönbséggel, én vagyok a legidősebb. Szàmomra ez rendgeteg lemondással jàrt, tőlem elvàrtak olyan dolgokat 2 kisgyerek mellett, ami nekem még szintén gyerekként nem kellett volna, hogy feladatom legyen. Mindig, a mai napig neheztelek emiatt rájuk és a szüleimre is, hogy nem felhőtlen gyerekkor jutott részemül. A testvéreimnek minden könnyebb és egyszerűbb volt, a mai napig îgy van, nekik ezt nem kellett megélniük. Emiatt sokat lázadtam és problémás gyerek voltam, így szeretetből is csak töredéke jutott és jut a mai napig. Igazságtalannak érzem. Azóta már felnőttem, épp gyerekvállalás előtt állok. Nekem csak 1 lesz, az esélyét sem akarom megadni, hogy ő is így nőjön fe. És igen, a mai napig sérült a lelkem, és ezt nem lehet kitörölni, a gyerekkor nagyon meghatározó.
2020. márc. 12. 08:56
 13/13 Barnabas333 ***** válasza:
Nálunk azért nem lett kettő, mert már benne voltunk a korban, de nem is baj, mert mint kiderült hiperaktív ADHD-s lett a gyerek, bőven kiveszi az energiánkat ez az egy is...42-47 évesek...
2020. márc. 13. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!