Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A Srác, aki tetszik, nem akar barátnőt, maximum ilyen "barátság extrákkal" kapcsolatot.
Értsd úgy, hogy nem akar szerelmes lenni meg ilyenek, csak szex. Viszont én még szűz vagyok, ha nem lennék az akkor talán benne lennék, de így nem akarom neki odaadni a szüzességem ha nem járunk.. Teljesen kikészültem. Mit csináljak?
16/L 17/F
Jól teszed hogy nem adod a szüzességedet csak úgy.
Mit csináljál?
Semmit. XD
Semmi.
Azt aki fontos azt meg otthagynád és mindenkivel szexelnél? téged sem az eszedért szeretnek!
Téged olvastalak, te írttad ezt:
"edig szeretném, csak nekem az első fontos lenne, utána szívesen kipróbálnám vele"
lefeküdnél mással aki fontos utána ezzel, bárkivel :D
nem bárkivel, azért nem bárkivel.... de az első szerintem mindenkinek fontosabb, mint ami utána jön... a felnőttek nagy része is előbb szexel, utána lesz szerelmes, azért az elsőnél csak jobb ha fordítva történik....
utána sem szexelnék orrba-szájba, csak nagyon megfogott a gondolat, hogy vele milyen lenne.... (ez mással még sosem fordult elő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!