Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A Srác, aki tetszik, nem akar barátnőt, maximum ilyen "barátság extrákkal" kapcsolatot.
Figyelt kérdés
Értsd úgy, hogy nem akar szerelmes lenni meg ilyenek, csak szex. Viszont én még szűz vagyok, ha nem lennék az akkor talán benne lennék, de így nem akarom neki odaadni a szüzességem ha nem járunk.. Teljesen kikészültem. Mit csináljak?
16/L 17/F
2013. szept. 18. 20:53
11/12 anonim válasza:
Már eltelt egy kis idő a kérdés kiírása óta, és úgy kíváncsi vagyok,hogy vajon hogyan döntöttél? ha nem túl indiszkrét a kérdés.
12/12 anonim válasza:
csináljátok seggbe és akkor a szüzességed is megmarad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!