Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság az exxel, ti mit gondoltok erről, működhet?
Igeeeen.
Attól mert 90%nak nem megy, még mehet. Majd meglátod. Ne tőlünk kérdezd.
egyikünknek már van párja, most hogy ki a fiú, ki a lány, hagyjuk és CSAK barátságról lenne szó
Drek, neked hogy zajlott, meddig jártatok stb.
Adnál pár tanácsot? Ha kell írok privit.
4-5 hónapig voltunk együtt. De elég nagy volt a távolság kb 200km, így elég nehézkes volt az egész. Meg nem is alakultak ki bennem olyan érzelmek, amiknek kellett volna, úgy hogy megbeszéltem vele, hogy mi a helyzet.
De sikerült normálisan megbeszélni az egészet, így nem okozott gondot.
Bár nem tudom mi történt volna akkor, ha pár évig vagyunk együtt...
Azért szerintem 200 km-rel a hátatok mögött könnyebb. Úgy értem, gondolom ti mint barátok, így nem találkoztok hetente, csak virtuálisan tartjátok a kapcsolatot. Persze, hogy az kevesebb gondot okoz...
Én hetente találkozom az exemmel. Ha kapcsolatba kerülök, én tökéletesen megérteném a páromat, ha féltékeny lenne, amiért találkozgatok az exemmel. De nem fogok lemondani erről, ő volt korábban. Maximum annyit tennék meg, hogy ritkábban talizunk, kevesebbet beszélünk.
7 év meg megint más. Ott szintén az új társ problémázhat, de nagyon. Azért 7 évre egy friss kapcsolatban szerintem eléggé féltékenynek lehet lenni. De ha tényleg barátok vagytok, maradjatok kapcsolatban, csak nem kell túl mélyre fűzni a baráti szálakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!