Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Többet érzek a legjobb barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többet érzek a legjobb barátom iránt, mint barátság?

Figyelt kérdés
Már régóta a legjobb barátom, de sosem éreztem iránta többet, de most mintha minden megváltozott volna. Ha nincs mellettem hiányzik, nem bírok ki úgy napokat, hogy ne lássam. Totálisan megbízom benne és talán már túlságosan is szeretem. De összejött pár nappal ezelőtt egy lánnyal, úgy, hogy engem szeret már az első pillanattól kezdve, de mivel tudta, hogy nálam sose lesz esélye ezért becsajozott, ami zavar és féltékeny vagyok, hogy nem velem van.:ss ami a legrosszabb, hogy barátom van, de már közel sem azt érzem iránta mint régen. Normális válaszokat szeretnék, segítsetek!:s mit csináljak, több mint barátság? 15L
2013. szept. 15. 11:40
 1/3 anonim ***** válasza:
eddig nem érdekelt, most h van nője rögtön...csak féltékeny vagy h már nem érted van oda...ennyi
2013. szept. 15. 11:43
 2/3 anonim válasza:
Szerintem ez már régen nem csak barátság egyik fél részéről sem. Szerintem ne legyetek úgy egy boldogtalan kapcsolatban, ha másfelé húz a szívetek:). Úgy gondolom, hogy megéri megpróbálni:) persze csak akkor, ha nem megy a barátságotok rovására.
2013. szept. 15. 11:44
 3/3 anonim ***** válasza:
83%
Tipikus női reakció.Eddig nem kellet.Amint van valakije már neked kell.
2013. szept. 15. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!