Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb barátomba, aki viszont nem így viszonyul hozzám, szeret, de csak barátként. Most mit csináljak?
Jajj ne is mondd bocs az offért, de van egy fiú osztálytársam, akivel elég jó haveri kapcsolatban voltam, mindig hülyültünk h járunk, meg vicceltünk vele meg minden, aztán a végén láttam, hogy egyre komolyabban veszi. Aztán elhívott külön biciklizni, de szerencsére nem értem rá. Most meg azt álmodtam hogy szerelmet akar nekem vallani, én meg teljesen elszomorodtam, mert nem éreztem egy barátságnál többet, de ő viszont járni akart velem, de nem akartam a barátságot se megszakítani. Úgy keltem fel hogy majdnem bőgtem...
Amúgy bocsi az offért, ez nem éppen bíztató volt :S
Ha esetleg utalt néha rá, hogy szeretne többet egy barátságnál, akkor nincs gáz
Nem, nem tudja.
Hát, mindig mond olyanokat, hogy mindig mellettem lesz, vigyázni fog rám és nem hagyja, hogy bárki bántson. Viszont van egy lány, aki miatt fáj a szíve, mert nem akar vele járni. És szerintem még mindig azt a lányt szereti.
hány évesek vagytok? Ezért nehezek a fiú-lány barátságok... :(
És ha jól értem, Te lány vagy, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!