Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Beleszerettem a legjobb barátnőmbe, és az a gond hogy én is lány vagyok :' ( Mit tegyek? Értelmes válaszokat kérek . :' (
már kisebb korom óta érzem hogy valami nincsen rendben velem. Anyukámnak mikor kicsi voltam el is mondtam de ő ezt szerintem úgy fogta fel hogy ; 'ó hát még kicsi,majd változik' :) De nem. nem változott semmi. És ezt a témát már nem is mondom neki,félek felhozni.
Van egy lány akibe pontosan 7 hónapja és 1 napja fülig szerelmes vagyok. Ő a legjobb barátnőm. És ő ezt nem is tudja,félek hogy emiatt megromlik a barátságunk és elveszítem. Bármennyire is akarom hogy elmúljon nem múlik,csak szenvedek miatta. Volt 1-2 olyan mondata hozzám amiből le lehetett szűrni hogy kicsit több mint barátság.
De nem lett semmi se. Fel sem merem hozni.
:'( :( És nagyon de nagyon fáj meg rossz. Mert szerelmes egy fiúba és nekem lelkizik,miközben én meg őt szeretem :'( :(
Naphelm : majd megfogadom a tanácsodat. Köszönöm.
Barbara: Tényleg ? És neked bevalotta? Hogy fogadta? Benned is van egy kicsi ferde hajlam? Vagy csak simán elfogadtad mert barátnőd?
Fuhh..hát szoktuk egymást úgy hívni. És amikor megölel,én meghalok :$ :'(
Ne gondold, hogy lányok között ez ritkaság, legalábbis a biszexualitás elég gyakori. Ha valóban barátnőd, akkor mindenképpen megért, legfeljebb megmondja, hogy ő nem szeretné, de akkor legalább biztosan tudod, és maradhat "csak" barátnőd.
Másfelől ha félsz direktben feltenni a kérdést, gondolkozz egy kicsit, próbálj kitalálni valamit, ami erre vezeti a témát. Pl. most az jutott eszembe, hogy ha úgyis sokszor beszél arról a bizonyos fiúról, akkor látszólag ártatlanul jegyezd meg, hogy milyen szívesen lennél annak a fiúnak a helyében, vagy hogy te biztosan nem utasítanád vissza, vagy ilyesmit. Hidd el, sokkal kevésbé ciki, mint azt gondolod.
Értem,köszönöm :(
További válaszokat várok még, de legfőbbként olyat aki volt már hasonló helyzetben mint én. Vagy akinek a barátnője mondott már ilyet. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!