Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Beleszerettem a legjobb barátnőmbe, és az a gond hogy én is lány vagyok :' ( Mit tegyek? Értelmes válaszokat kérek . :' (
Figyelt kérdés
2013. aug. 16. 14:15
11/23 anonim válasza:
szia voltam már hasonló helyzetbe (bár én hetero vagyok), minél tovább vársz vele annál kevésbé valószínű, hogy tetszene neki. szerintem vallj be mindent, minél hamarabb, mert lehet, hogy most még nem, de később már "testvéreként" fog gondolni rád, ami még abszurdabb, ha csak akkor vallod be. legalábbis ez az én véleményem. még mindig jobb ha elveszited most, minthogy évekig szenvedsz miatta és aztán veszíted el! de ez csak segítség, ne cselekedj elhamarkodottan:)
12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. aug. 16. 20:01
13/23 A kérdező kommentje:
És kedves utolsó válaszoló. te neked vallott egy lány szerelmet vagy pedig te neki?
2013. aug. 16. 20:31
14/23 anonim válasza:
én neki és nem sült el jól több év barátság után:'D jobb minél hamarabb túlesni szerintem mert akkor még könnyebb elfelejteni és kevesebbet szenvedsz... ma már kb. az arcát se tudnám felidézni.
15/23 A kérdező kommentje:
mi történt?? :o 14/L
2013. aug. 17. 14:14
16/23 anonim válasza:
hát az amit elmeséltem túl sokáig vártam és túl jóban voltunk már. tapasztalatom szerint ha az első 2 hétben nem jöttem össze egy csajszival akkor soha:D az ilyenek mindig hamar eldőlnek. de mondom ez hetero kapcsolat, lány+lányhoz nem értek:D 19/f
17/23 A kérdező kommentje:
értem :D :)
2013. aug. 17. 14:21
18/23 A kérdező kommentje:
Van kedve itt valakinek ismerkedni?? Lány.
Lehet segítene túltenni magamat rajta.
:(
Privit írjon az akinek van kedve,és LÁNY :)
2013. aug. 17. 17:54
19/23 anonim válasza:
Én és a legjobb barátnőm biszexek vagyunk....de ő nem tudta rólam. Amikor elmondtam megkönnyebültem viszont ő azt mondta h már sejtette róla. Egyre többet talizunk. Egyszer azt mondtam neki h megcsókolnám mire ő azt mondta oks. Ettől megilyedtem de rájöttem kikell mondani dolgokat azért, hogy megkönnyebüljünk. Lehet te és a barátnőd is ilyenek vagytok. Valakinek szerencséje van (nekem volt) vagy nincsen. Én azt tudom mondani h próbáld meg. Soksok szerencsét. Én szurkolok érted! Ja, és ha kérdésed van írj nyugodtan. Készséggel válaszolok. Hajrá!!!!! :)
20/23 anonim válasza:
Én is igy vagyok de nem merem elmondani :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!