Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a a legjobb barátnőm barátnőjébe! Mit tegyek?
Oké akkor az elejétől.. Nekem sosem volt senkim akire számíthattam volna. Az anyám meghalt az apám meg alkoholista. A legjobb haverom az egyetlen akire mindig számíthattam. Mintha tesók lennénk. Szép számra fogyasztottuk a lányokat is. Meg is lepődtem amikor felhívott és közölte, hogy szerelmes.. (jó ez nem egy este alatt történt, de akkor is)
Bemutatott a lánynak aki egyébként 16 éves. Nem tehetek róla, de utáltam. Ő sem kedvelt engem túlságosan.. Gyűlölt. Állandóan veszekedtünk és ordítottunk a másikkal. Azt mondta.. idézem: "hogy én csak egy s*ggf*j vagyok aki minden lányt megszerez aztán eldobja őket és egy bagós hülye (nem pont ezzel a szóval) és stb.." Aztán a haverom elutazott nyaralni egy csomó időre a családjával én meg egyik nap összefutottam vele. megbeszéltük, hogy megpróbálunk emberek módjára viselkedni a haverom kedvéért. Egyre többet találkoztunk és kiderült, hogy nagyon vicces, aranyos, szép, segítőkész és még sorolhatnám.. A legjobb haverom hazajött és egyre többet találkoztunk hármasban.
A lány és a legjobb barátom egyre többet veszekedtek és volt, hogy lány engem hívott fel sírva.. (addigra voltunk olyan viszonyban..) Olyankor agyon tudtam volna verni a barátom és sokáig nem értettem miért. Aztán rájöttem: szerelmes vagyok a legjobb barátom barátnőjébe! Egyszer voltam életemben szerelmes és az is nagyon rég volt..
Aztán beszélgettünk és kiderült, hogy ő is szerelmes belém. Boldognak kellett volna lennem, de nem voltam az! Mert a "tesóm" is szerelmes a lányba. És járnak. Megbeszéltük, hogy nem lesz semmi és elfelejtjük ezt az egészet, mert nincs az a pénz, hogy eláruljam a legjobb barátom. Meg ő sem az a fajta aki akárkit is képes bántani. A másik oka meg az, hogy mivel annyi barátnőm volt nem igazán tud megbízni bennem. (a haveromban is csalódnia kellett)
Végre megint szerelmes lettem csakhogy rossz emberbe.. utálom, hogy csak a barátom viszont csak így lehetek mellette, amivel ő is így van.. Mit tegyek?
18/f
Ha a lány nem érzi vele jól magát, akkor azért szakítson a haveroddal, ne azért mert van más(te). Ha pedig szakítottak, meg kicsit helyre állnak benne a lelki dolgok (szakítás utáni "trauma" stb) akkor lehet hogy megpróbálhatjátok.. mondjuk lehet hogy valamilyen szinten meg fog rogyni a haverság, az tény, de ha meg ekkora országos cimbik vagytok/voltatok, akkor ez nem lehet akkora nagy gond hosszú távon.
Mondjuk így nem lesz jó az ő kapcsolatuk sem, amíg a lánynak itt vagy te, nem lesz az a kapcsolat hosszú életű sem így sem úgy... A legjobb lenne talán, ha ezt, amit írtál, elküldenéd a haverodnak. Lehet hogy eleinte berágna, de "a barátságban az őszinteség a fő" alapon lehet hogy megbocsájt.
Nem fogom megmondani hogy mit tegyél, csak felsoroltam pár opciót. :)
F/18
Az attól függ, mert az lenne csak a szemét dolog, ha a háta mögött összejönnél vele.
A csaj meg szakítson a pasival ha nem érzi vele jól magát és nem is szereti, aztán idővel haverodnak finoman elmondhatnád, hogy neked nagyon bejött a csaja, ha nem zavarja randiznál vele, DE ha zavarja, akkor nem teszed semmiképp.
Ha nagyon jó barátod és tényleg nagyon szereted a csajt, akkor nem állna az utatokba. Akármikor akárhol megtalálhatjuk az igazit, erről nem tehetünk. De ha ez csak egy fellángolásos dolog akkor semmiképp ne csináld.
Amúgy is ha sokat vagy együtt egy másik norma csajjal, és nem dugod meg rögtön, abba is bele fogsz szeretni. (gondolom ezért nem is voltál szerelmes túl sokszor, mert eleve más céllal ismerkedtél és rögtön a lényegre tértél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!