Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nektek is rosszul esne?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel ma volt az 1.5 éves “évfordulónk” és meg akartam lepni. De szóltam neki hogy sajnos későn érek haza, és légyszi várjon meg. Este 10 körül mire érek haza? Valami nyitott gyűrűs mappán (gondolom munka) fekve alszik a konyha asztalnál. Felkeltettem hogy ünnepeljük mondta hogy próbált megvárni de nagyon nehéz napja volt. Főzött vacsit ott van a lábasban, egyek. Aztán adott egy csókot és mondta hogy neharagudjak de ő lefekszik. Ez csak nekem esett rosszul? Direkt szóltam neki! 27F2020. febr. 26. 23:44
21/25 anonim válasza:
De mit akartál ünnepelni este tízkor, mikor másnap munkanap???
Nagyon rendes a barátnőd, mindent megtett. Mit vársz tőle, hogy fogcsikorgatva maradjon ébre, akkor is, ha hullafáradt?
Próbáld meg értékelni inkább, hogy mennyi mindent megtesz érted. Főzött neked és ébren maradni is megpróbált.
22/25 anonim válasza:
1,5 éves évfordulót ki nem szarja le. Amúgy meg tuti kamu kérdés.
23/25 anonim válasza:
Szia. Szerintem szeret téged, csak tényleg fáradt volt.. ha nem szeretne, se kaja, se csók, csak duzzogás..
24/25 anonim válasza:
Hétköznap én se tudtam soha ráhangolódni az ünnepre és szegény, mindent megtett, de a fáradtság miatt nem tudott megvárni, sajnos. Másnap munka volt.
25/25 anonim válasza:
Képes voltál azért megsértődni, mert elaludt, annyira fáradt volt? Holott még vacsorát is készített, azaz készült, akármennyire kimerült?
Lehettél volna megértőbb és értékelni, hogy igyekezett megvárni. Végül mi lett, megenyhültél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!