Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez nektek is rosszul esne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nektek is rosszul esne?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel ma volt az 1.5 éves “évfordulónk” és meg akartam lepni. De szóltam neki hogy sajnos későn érek haza, és légyszi várjon meg. Este 10 körül mire érek haza? Valami nyitott gyűrűs mappán (gondolom munka) fekve alszik a konyha asztalnál. Felkeltettem hogy ünnepeljük mondta hogy próbált megvárni de nagyon nehéz napja volt. Főzött vacsit ott van a lábasban, egyek. Aztán adott egy csókot és mondta hogy neharagudjak de ő lefekszik. Ez csak nekem esett rosszul? Direkt szóltam neki! 27F

2020. febr. 26. 23:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Direkt buta vagy!
2020. febr. 27. 05:09
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem esett volna rosszul, sőt valahol nagyon kedves gesztus, hogy főzött meg minden, mert marha fáradt leheteft.
2020. febr. 27. 07:33
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
A másik helyzetébe is beleélhetnéd magad mielőtt megsértődsz.
2020. febr. 27. 07:48
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem esne rosszul, mert tisztában vagyok vele, hogy minden reggel fél hatkor kel a párom és vele én is, délután 4-re ér haza, én utána 1-2 órával, és este 10 körül már dölöngélünk.

Ha valamelyikünk nem alszik otthon valami miatta vagy nem ér haza időben, akkor legyen bármilyen elképzelésünk is, annyit mondunk, hogy "Későn érek haza, ne várj meg."

De nem kínozzuk a másikat olyanokkal, hogy maradjon fent mert ünnepelhetnékünk van éppen.

Ott a hétvége vagy az olyan napok amikor mindenki időben otthon van.

2020. febr. 27. 07:54
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
A nők és a férfiak részéről is gyakori hiba a párkapcsolatokban, hogy elképzelnek maguk előtt egy filmforgatókönyvet arról, hogy mi lesz holnap vagy a jövő héten, s amikor a másik nem hajlandó pontosan úgy eljátszani a rá rótt szerepet, mint ahogy az előre a fejükben meg lett írva, megsértődnek. Lehet persze álmodozni, de meg kell szokni azt, hogy a társunk nem fizetett színész, hanem egy autonóm ember, akinek saját, ráadásul előre nem tervezhető lélek-állapotai és preferenciái vannak. Hagyni kell, hogy az Élet írja a forgatókönyveket, utólagosan, s a valóságot meg kell próbálni elfogadni olyannak, amilyen. A szeretet is ideális esetben elsősorban az elfogadásról szól, s kevésbé az elvárásokról.
2020. febr. 27. 08:03
 16/25 anonim ***** válasza:
86%
kevesebbet dolgozni, többet együtt lenni
2020. febr. 27. 08:10
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Elgondolkodtál magadon a válaszok alapján?
2020. febr. 27. 08:37
 18/25 anonim ***** válasza:
16%

Felfújtátok mindketten :)

Nem tudom az előzményeket, de igyekezhettél volna haza, és lehetséges ő meg úgy érezte, nem fontos neked ez az egész, pont amiatt, hogy nem voltál ott időben.

Simán csalódott volt, beszéljétek meg, és máskor időzitsétek hétvégére, amikor mindketten ráértek.

2020. febr. 27. 08:54
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

- Mi a francot kellene ünnepelni a másfél éven? Nem is évforduló. :D

- Örülj, hogy még főzött olyan fáradtan.

- Miért nem érnek rá az ilyen ünneplések a következő hétvégéig? Mi mindent úgy ünneplünk, hogy aznap max említés szintjén, és hétvégén szoktunk banzájt tartani ha akarunk.

2020. febr. 27. 09:05
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Hu bazz..

Ilyenen megsertodni nagyon gyerekes jellemre vall. Legyenek mar tokeid, 27 eves “ferfikent” behisztizel, hogy nem ugy alakult, ahogy te megalmodtad. :D

2020. febr. 27. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!