Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nektek is rosszul esne?
Nem esne rosszul, mert tisztában vagyok vele, hogy minden reggel fél hatkor kel a párom és vele én is, délután 4-re ér haza, én utána 1-2 órával, és este 10 körül már dölöngélünk.
Ha valamelyikünk nem alszik otthon valami miatta vagy nem ér haza időben, akkor legyen bármilyen elképzelésünk is, annyit mondunk, hogy "Későn érek haza, ne várj meg."
De nem kínozzuk a másikat olyanokkal, hogy maradjon fent mert ünnepelhetnékünk van éppen.
Ott a hétvége vagy az olyan napok amikor mindenki időben otthon van.
Felfújtátok mindketten :)
Nem tudom az előzményeket, de igyekezhettél volna haza, és lehetséges ő meg úgy érezte, nem fontos neked ez az egész, pont amiatt, hogy nem voltál ott időben.
Simán csalódott volt, beszéljétek meg, és máskor időzitsétek hétvégére, amikor mindketten ráértek.
- Mi a francot kellene ünnepelni a másfél éven? Nem is évforduló. :D
- Örülj, hogy még főzött olyan fáradtan.
- Miért nem érnek rá az ilyen ünneplések a következő hétvégéig? Mi mindent úgy ünneplünk, hogy aznap max említés szintjén, és hétvégén szoktunk banzájt tartani ha akarunk.
Hu bazz..
Ilyenen megsertodni nagyon gyerekes jellemre vall. Legyenek mar tokeid, 27 eves “ferfikent” behisztizel, hogy nem ugy alakult, ahogy te megalmodtad. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!