Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek rosszul esne, ha soha, semmilyen ajándékot nem kapnátok a párotoktól?
Beszélgettem néhány párkapcsolatban élő lánnyal és azt mondták hogy még nem kaptak ajándékot és a pasijuk a valentin napot is fikázza,mert hogy kötelező adni ajándékot szinte. Viszont az év többi napján sem kapnak ajándékot.
Nektek rosszul esne,ha soha nem kapnátok ajándékot? Nem gyémánt órára gondolok nyilván,hanem virág,csoki stb,néha kis figyelmesség.
Osztom a 2-es válaszát.
Mi se ajándékozgatjuk egymást a párommal, mégis nagy szeretetben vagyunk 21 éve.
Felnőtt ember már megveszi magának, amire szüksége van, vagy amire vágyik, nem ezen múlik a szeretet, a figyelmesség.
Az ilyen különböző ünnepekre adott túlárazott szaroknak semmi értelmét nem látom. Eleve a fizikai ajándéknak sem. Ezt a követelőzést sem szeretem. Elképesztő, hogy milyen hisztit le tudnak vágni azért, mert nem lett mit mutogatni instagramon, hogy jaaajjj de romi de szereti őt a párja. Főleg mert általában semmi kölcsönösség nincs a dologban, csak elvárások a másik felé.
Mi semmilyen ünnepre nem ajándékoztunk sosem, ha valamibe pénzt ölünk az inkább közös program. Meglepjük egymást dolgokkal de ezeket én nem hívnám ajándéknak mert annyira természetes, hogy ha boltba megyek akkor vásárolok a páromnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!