Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hónapfordulóknál ti mindig kaptok ajándékot mindig a párotoktól? Ha igen, akkor mit?
Figyelt kérdés
És ti ilyenkor vesztek nekik valamit? Ha igen, akkor mit?
Köszi a válaszokat, én vagyok a lány egyébként!:) Ötleteket várok!
2012. okt. 12. 16:24
1/9 A kérdező kommentje:
neki* valamit
2012. okt. 12. 16:25
2/9 A kérdező kommentje:
úgy látom, ez nap az én napom...
a kérdésbe is csak egy mindig-et akartam írni.. bocsi
2012. okt. 12. 16:25
3/9 anonim válasza:
Én általában szoktam kapni ajándékot de én nemigen szoktam neki adni semmit max egy jó éjszakát!! :D
4/9 asdasd1125 válasza:
hónap fordulóra nem, de évfordulóra vagy szülinap/karácsony/névnap stb.. ezekre igen :)
És én is veszek/adok neki valamit, mert így ér.
5/9 anonim válasza:
hónapfordulóra max egy kis figyelmesség(saját készítésű süti vagy vacsi), évfordulóra meg más eseményre adok nagyobb ajándékot.
7/9 anonim válasza:
dehogy. Semmit nem kapok, és nem is adok. Azt sem tudom mikor jöttünk össze, meg azt sem, hogy mióta ismerem. Csak kb olyan szinten, hogy 2010 valamikor ősszel, tehát mi nem is beszéltük meg, hogy na, a mai naptól, azaz 2012. okt. 12-től járunk. Csak úgy alakultak a dolgok, és évfordulót max tartunk, de hónapot nem... 24/L
8/9 anonim válasza:
hófordulókat nem ünnepeljük, max megemlítjük hogy ááá már két és 3 hónapja együtt vagyunk és ennyi. Szülinapot, karácsonyt, névnapot évfordulót tartunk
9/9 anonim válasza:
Hát...nem nagyon. Bár a barátom spontán elkezdett a negyedik hónaptól egy szál rózsát venni, bár én élvezem az ilyenkor történő közös főzőcskét, ha úgy jön ki, hogy fel tudunk menni egymáshoz :)
Ha mindeképp szeretnél valamit, a kis süti nem rossz... volt nekem egy muffin sütős korszakom :D csináltam a tetejére szívecskét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!