Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti milyen gyakran kaptok a párotoktól szerelmes sms-t? Kort is írjatok légyszi
Az előzőtől 6 év alatt egyet sem kaptam. A mostani páromtól egy nap minimum egy sms-t kapok ha nem is konkrétan szerelmes sms-t mivel elég ritkán tudunk találkozni :)
22/L
Mi számít szerelmes sms-nek? Pl ha váratlanul meglep egy kedves sms-sel, amiben leírja az irántam táplált érzéseit? Vagy ha csak egy egyszerű hétköznap küld egy mms-t?
Igazából nem tudom megmondani, milyen gyakran, de szoktam kapni tőle sms-eket. Mondjuk megnézem az utolsó 10 sms-ét, és leírom dátum szerint.
Az utolsóval kezdem, és visszafelé haladok.
1. okt. 2.
2. okt. 1.
3. szept. 29.
4. szept. 25 (ez nem sorolható ebbe a kategóriába, csak egy jó hírt közölt benne.)
5. szept. 21.
6. szept. 15.
7. szept. 3.
8. szept. 2.
9. aug. 24.
10. aug. 19.
A köztes időkben vagy találkoztunk, vagy nem volt pénz a kártyáján, vagy telefonon beszéltünk.
Nem mondom, hogy túl gyakran kapok ilyen sms-eket, de azt sem mondom, hogy ritkán. Nekem ez így pont jó.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!