Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy lány azt mondja neked,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány azt mondja neked, hogy nem áll készen egy kapcsoltra, de szerelmes beléd akkor az szerinted mit jelent?

Figyelt kérdés
Nem tudja, hogy miért nem áll készen rá, de szerelmes beléd.
2012. okt. 2. 16:44
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
U.I.: előtte már volt mondjuk 2 kapcsolata ami komoly volt. És nem áll készen újra.
2012. okt. 2. 16:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Akkor nem szerelmes és valószínűleg nem akar megbántani,ezért ráz le ezzel.
2012. okt. 2. 16:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem szerelmes! Max érez valami fellángolást, de ha szerelmes lenne el sem gondolkodna azon, hogy összejöjjön-e veled avagy sem.
2012. okt. 2. 16:53
 4/11 anonim ***** válasza:

Most vagy az egyik nem igaz, vagy a másik. Aki szerelmes, az már készen áll.

Szerintem nem szerelmes.

2012. okt. 2. 16:55
 5/11 A kérdező kommentje:
De akar velem találkozni.
2012. okt. 2. 17:02
 6/11 anonim ***** válasza:
75%

lehet attól még szerelmes -.-

csak talán arra nincs kész ami egy kapcsolattal jár. hogy valakihez alkalmazkodni kell, rendelkezésére kell állni minden másnap minimum, akár le kell mondania egy hobbijáról is, vagy kevesebbet csinálni azt amit szeret azért hogy rádérjen.

esetleg ha utál telefonálni rávennie magát hogy elviselje hogy mindennap hívják, lelkileg megacéloznia magát azokra az esetekre mikor elkezdődik a lánybulik "betiltása" a pasi részéről, vagy az ellenőrízgetés.... negatív tapasztalatokkal az ember háta mögött és nagy kihagyással, mikor már megszokja és megszereti a szingli létet hogy nem kell beszámolnia senkinek nehéz ám visszaállni

legalábbis valakinek. én pl. ezért szalasztottam el egy szerelmet és most nézhetem, ahogy a barátnőmmel jár a pasi. O.o

2012. okt. 2. 17:02
 7/11 A kérdező kommentje:
Én nem az a fajta vagyok aki ennyi téren befolyásolná.
2012. okt. 2. 17:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Aligha szerelmes, csak élvezi hogy mész utána. Esetleg még kellenél is neki, csak közben még mással akar dugni... tapasztalat...
2012. okt. 2. 17:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy miért ilyenek a lányok. Már kezdem azt hinni, hogy a szerelem csak fájdalmat okoz, pedig nem ezt érdemelném. Nem az egómat akartam növelni ezzel.
2012. okt. 2. 17:19
 10/11 anonim ***** válasza:

1. Egy-két héten belül külföldre megy.

2. Nem szerelmes, de szívesen kihasználna.

2012. okt. 2. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!