Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez nektek is rosszul esne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nektek is rosszul esne?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel ma volt az 1.5 éves “évfordulónk” és meg akartam lepni. De szóltam neki hogy sajnos későn érek haza, és légyszi várjon meg. Este 10 körül mire érek haza? Valami nyitott gyűrűs mappán (gondolom munka) fekve alszik a konyha asztalnál. Felkeltettem hogy ünnepeljük mondta hogy próbált megvárni de nagyon nehéz napja volt. Főzött vacsit ott van a lábasban, egyek. Aztán adott egy csókot és mondta hogy neharagudjak de ő lefekszik. Ez csak nekem esett rosszul? Direkt szóltam neki! 27F

2020. febr. 26. 23:44
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
98%

Aki az asztalon elalszik, az valóban qrva fáradt lehet.

Mi minden ilyent hétvégére idozitunk, pont az ilyen dolgok miatt.

2020. febr. 26. 23:50
 2/25 anonim ***** válasza:
97%
Vacsorát csinált, próbált fennmaradni, pedig nagyon fáradt volt. Inkább ezt kéne értékelned, és ünnepelni hétvégén, mikor ki is tudjátok élvezni.
2020. febr. 26. 23:54
 3/25 anonim ***** válasza:
97%
Főzött vacsit, de a fáradságtol bealudt. Te meg duzzogsz ahelyett h megertened h fáradt és örülnél h így is kaptál meleg kaját.
2020. febr. 26. 23:56
 4/25 B25 ***** válasza:
97%

Megértem hogy rosszul esett de néha az élet máshogy alakul mint ahogy mi tervezzük. Szerintem próbálj meg továbblépni és beszéljétek meg egy hétvégét vagy egy napot amit csak egymásra szántok, és megünnepelhetitek magatokat. Hidd el ha tényleg hulla fáradt az ember akkor nem tud azon gondolkodni hogy most ez a másiknak rosszul esik. Ő is gondolt rád, főzött, várt csak nem úgy jött ki a lépés.

További sok boldogságot!

2020. febr. 26. 23:57
 5/25 anonim ***** válasza:
94%

Ez olyan kis semmiség szerintem. Szerintem!

Ha a 8-9, avagy 10.-nél van ez, akkor durcizhatsz. Bár én akkor sem tenném.

Próbállt megvárni, hisz nem az ágyban aludt.

Szerintem ezen ne sértődj meg. 11 éve vagyok párkapcsolatban.

2020. febr. 26. 23:58
 6/25 anonim ***** válasza:
97%
Ugy rinyàlsz mint egy hisztis pitsa. Nem érdemelsz ilyen nőt. Egy férfi az ölében vitte volna az àgyba hogy aludjon es nem itt picsogna.
2020. febr. 27. 00:02
 7/25 anonim ***** válasza:
97%
Én a helyedben inkább értékeltem volna hogy a fáradtsága ellenére is főzött vacsit és megpróbált ébren maradni és várni téged. Bizonyítja ezt hogy az asztalnál aludt el ami nem lehetett túl kényelmes.
2020. febr. 27. 00:02
 8/25 anonim ***** válasza:
94%
Nem vagyok feminista, de egy empatia nelkuli onzo pots vagy, raadasul kulsosegek a legfontosabbak. Remelem, nem is igaz.
2020. febr. 27. 00:14
 9/25 anonim ***** válasza:
97%
Mi az hogy 1,5 éves a jövő hèten meg az 1,63 ast ünneplitek? Micsoda pocs.
2020. febr. 27. 00:22
 10/25 anonim ***** válasza:
96%
Nem este 22 óra utánra kell időzíteni ünneplést, amikor másnap mindenki megy dolgozni, lazítani se lehet emiatt, hétvégén pont jó lett volna. Én nem váratnám a másikat, pláne ilyen későig.
2020. febr. 27. 03:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!