Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki már fiatalon is öreg?
Nos, lehet, hogy egy kicsit (vagy nagyon) sznob, nem? Tehát nem "koravén", hanem inkább szerepjátszó, van egy általa elképzelt kép, hogy milyen is egy jó ízlésű értelmiségi, és minden áron ezt akarja képviselni, mutatni. Erre utalhat az, hogy mindig ő mondja meg, hova menjetek.
A szerepjátszás sajnos nagyon nehéz ügy, én is az voltam, az ember körömszakadtáig ragaszkodik a kis szerepéhez, csak ő maga láthatja be, hogy ez már a saját élete rovására megy.
Amúgy nekem az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha az általa kedvelt programokon belül mozogva vinnéd formabontó dolgokra. Színházban egy csomó nem-budapesti helyen is vannak olyan előadások, hogy nagyobb punkság, mint egy rockkoncert, alternatív színházban, független helyi társulat, kamaraszínház... ha Budapest, akkor meg aztán kánaán. Ugyanez a "múzeummal", keress valami klassz kiállítást, ami valami formabontó témáról szól. Klasszikus zene: hát abból is van formabontó, újító. A jazz jó kis kompromisszum szokott lenni, ráadásul vannak táncolós jazz-estek is! Hogyha az ilyen javaslataidra mindig nemet mond, akkor tényleg nem nagyon van jövője ennek a kapcsolatnak, mert amellett, hogy egy sznob, még irányítani is akar a maga karót nyelt módján. Tehát ha pl te ugyanúgy színházat javasolsz, mint ahogy ő is javasolna, csakhogy te egy alter darabra mennél, ő meg nemet mond, akkor tudhatod, hogy tényleg gázos a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!