Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy lehet valaki már fiatalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki már fiatalon is öreg?

Figyelt kérdés
A párom mindössze 28 éves, de úgy viselkedik, mint egy 60 éves. Csak színházba, múzeumba, komolyzenei koncertekre szeret eljárni szórakozni. Kocsmázni nem lehet vele, mert vagy kávézóba, vagy étterembe akar menni. Nem szereti a modern zenét, csak a klasszikusokat, vagy az ilyen 80-as, 90-es évekbeli retrot. Nagyon szeretem őt, de konkrétan kezdem azt érezni, hogy elunom mellette az életem és megcsömörlök. Ki lehet rángatni őt akárhogyan is ebből a koravénségből? Annyira nyomasztó, hogyha otthon is vagyunk, akkor mintha az apukám lenne és nem a párom.
2020. febr. 17. 23:21
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
80%

Inkább veled van a baj, hogy felnőtt fejjel az az izgalmas, hogy retkes kocsmákba jársz.

20 évesen ezt kb. már ki kellett volna nőnöd.

Szakíts vele, hogy találjon egy magához illő lányt, te meg valami romkocsmából szedjél fel valami pödrött bajszú, munkakerülő hipszter csőcseléket, az a neked való.

2020. febr. 17. 23:26
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy valakinek a tiédtől eltérő ízlése van, még nem koravén.

Ha a "szereteted" addig terjed, amíg megfelel az elvárásaidnak, akkor miért nem hagyod el? Jobban járna.

2020. febr. 17. 23:27
 3/31 anonim ***** válasza:
88%

egyes

pontosan

ennyi

2020. febr. 17. 23:27
 4/31 A kérdező kommentje:
Egyes! Kikérem magamnak ezt a stílust! Nem azt mondtam, hogy retkes talponállóba, vagy késdobálókba szeretnék járni de igenis jó lenne néha elmenni egy könnyűzenei pubba, ahol modern zene van a háttérben, és fiatalok fordulnak meg, nem pedig a helyi nyugdíjas klub. Ő 28 éves, én 25. Ráérünk még az otthon ücsörgésre. Most kell még eljárni szórakozni a kortársainkkal.
2020. febr. 17. 23:31
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem szakítasz vele akkor ha téged ennyire zavar szinte a párod teljes személyisége?
2020. febr. 17. 23:34
 6/31 A kérdező kommentje:
Istenem! Hogy lehettek ilyenek??? Pont, hogy nem akarom elhagyni, mert szeretem, csak szeretném, ha egy kicsit élvezné ő is az életet.
2020. febr. 17. 23:37
 7/31 anonim ***** válasza:
66%

Kocsmázást én sem értem, mi jó van benne. Ülsz egy dohos helységben és iszod a töményet vagy növeszted a hasad sörrel. Elég alja elfoglaltság.

OK, nem osztod a párod hobbiját. Ez nem baj. Menjetek külön szórakozni. Sok 30 körüli pár így csinálja. A táncos világban például nagyon jellemző ez.

2020. febr. 17. 23:38
 8/31 anonim ***** válasza:
85%

Milyenek vagyunk?

A kérdésed így szól:

"Hogy lehet valaki már fiatalon is öreg?"

Oké, tessék itt a válaszom:

Sehogy. Egyszerűen csak érettebb nem a mostani ratyi zenék érdeklik meg a kocsmázás meg a minden este bebaszunk meg hasonló tinipitsa elfoglaltságok.

Mégis milyen válaszra vársz? Mit mondjunk? Hogy változtasd meg?

Mit akarsz?

2020. febr. 17. 23:41
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor mondd el neki hogy nem csak színházba meg múzeumba akarsz járni. Ilyen egyszerű. Aztán majd reagál rá valamit. Meg kell beszélni vele, nem velünk.
2020. febr. 17. 23:43
 10/31 anonim ***** válasza:
79%

Oszinten szolva, egy jol mukodo kapcsolatban mindket fel kot kompromisszumokat.

Nem hiszem, hogy nalatok ez lenne a helyzet. Valahogy a leirtak alapjan, tul nagy a kulonbseg kozottetek, hogy

ezen valtoztatni lehessen, ha nem hajlando egyaltalan kompromisszumot kotni. Le kell ulnod es komolyan elbeszelgetni errol.

Amugy en megertelek. Exferjem ilyen volt, en legalabb egyszer-egyszer szerettem volna elmenni tancolni pl, o hallani se akart rola. Nem szamitott, hogy engem nagyon boldogga tett volna. De annak orult, ha mentem vele a telekre gazdalkodni, pedig a mezogazdasag abszolut hidegen hagy.

Es csak a beszukult emberek mondjak, hogy 20 evesen kinottel a kocsmazasbol. Csinald azt amit szeretsz, a kor nem szamit!

2020. febr. 17. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!