Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy lehet valaki már fiatalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki már fiatalon is öreg?

Figyelt kérdés
A párom mindössze 28 éves, de úgy viselkedik, mint egy 60 éves. Csak színházba, múzeumba, komolyzenei koncertekre szeret eljárni szórakozni. Kocsmázni nem lehet vele, mert vagy kávézóba, vagy étterembe akar menni. Nem szereti a modern zenét, csak a klasszikusokat, vagy az ilyen 80-as, 90-es évekbeli retrot. Nagyon szeretem őt, de konkrétan kezdem azt érezni, hogy elunom mellette az életem és megcsömörlök. Ki lehet rángatni őt akárhogyan is ebből a koravénségből? Annyira nyomasztó, hogyha otthon is vagyunk, akkor mintha az apukám lenne és nem a párom.
2020. febr. 17. 23:21
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
74%

Én örülnék egy ilyen párnak.:)

Csupa ízléses,érzelmes kikapcsolódás és én már tizenévesen ilyen helyekre jártam.

Amúgy miért nem mész egyedül vagy a barátnőiddel iszogatni,míg ő elmegy egy koncertre. Bár mondjuk lehet,hogy nem sokáig menne oda egyedül...

Gondold át legközelebb,hogy miket írsz ki.

2020. febr. 18. 07:05
 22/31 anonim ***** válasza:
64%
Hát én nem vagyok egy bulizós de ez még nekem is unalmasan hangzik. A kérdésben említett helyeken nem tudod elengedni magad ilyen helyeken mindig figyelni kell az etikettre, protokollra. Néha ki kell engedni a gőzt. Szóval megértem a kérdezőt. Mondom ezt úgy, hogy klarinétoztam vagy 10 évet. Szóval tudom mi az a komolyzene. Szerintem kössetek kompromisszumot, hogy egyszer az ő kedvére való helyre mentek, utána viszont a te kedvedre valóra. 29f
2020. febr. 18. 07:39
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt tök jó, hogy a párodnak van saját ízlése, saját egyénisége, és nem megy a csorda után. Az viszont látszik, hogy nagyon más az ízlésetek, más jelenti számotokra a szórakozást. Próbáltál már beszélni vele erről? Van benne hajlandóság arra, hogy megértsen, és kompromisszumot kössön? Abban a korban vagytok, mikor sokan már a házasságot fontolgatják. És látszik, hogy te is hosszú távra tervezel vele, nem szeretnél a probléma miatt szakítani. Szerintem beszélj vele, és ha nem hajlandó kicsit a kedvedre tenni, akkor gondolkozz el rajta, hogy hosszú távon is ezt szeretnéd-e.

A leírásod alapján minden válaszoló kialakít valamilyen képet a párodról. Előttem egy komoly, de kicsit zsarnoki ember jelenik meg a leírtak alapján. Hogy valóban így van-e, azt csak te tudod.

2020. febr. 18. 08:33
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire unod a banánt, akkor tényleg keress inkább olyat, akivel hasonló az ízlésetek. Szerintem alapvetően egyikőtökkel sincs baj amúgy, csak nem illetek össze.
2020. febr. 18. 09:20
 25/31 A kérdező kommentje:
Szomorú, hogy itt most mindenki a KOCSMA kifejezésen van kiakadva. Nem késdobálóba akarok menni, csak valami könnyedebb helyre, ahová barátokkal be lehet ülni dumálgatni, iszogatni, és jó lenne néha táncolni is elmenni. Nem elhagyni akarom, mert szeretem, viszint mondog az van, amit ő akar. Nem baj, ha kifinomult az izlése, de 28 évesen nehogy már olyan legyen, mint egy nyugdíjas. Élvezem a színházat, meg a múzeumot is, de nem állandóan. Ebben kértem a segítségeteket, hogy hogyan lehetne kicsit kirángatni ebből a közegből, de látom itt mindenki csak okoskodni tud ahelyett, hogy normális tanácsot adna. Tisztelet a kivételnek.
2020. febr. 18. 10:19
 26/31 anonim ***** válasza:
21%

Mit nem lehet azon érteni, hogy miért koravén?

Mondjuk mert csendben, konzervatív szabályok szerint zajló, minimális energiát igénylő, idősebbek gondolkodásához és viselkedéséhez passzoló tevékenységek?

Mondjuk mert ezt tartjuk "komolynak", "érettnek"?

Mondjuk mert a közönség átlagéletkora 60-hoz közelít?

(és a közönség jelentős része semmit nem ért a magas művészetből, csak azért ül ott, hogy komoly embernek érezhesse magát?)

2020. febr. 18. 10:21
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
#25 Ebben a helyzetben nincs tanács. Még akkor is úgy érzed, mintha az apád lenne, ha csak vagytok egymással otthon. Alaptermészet szintjén nem passzoltok.
2020. febr. 18. 10:23
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem az ilyen embereket. Semmi közös nincs bennetek, akkor mit szeretsz benne? Jól dug? Azért az kevés egy hosszútávú kapcsolathoz.
2020. febr. 18. 10:26
 29/31 anonim ***** válasza:
75%
Nekem bejonne egy ilyen pasi (en is 28 vagyok), csak sajna mar foglalt.
2020. febr. 18. 10:49
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
22-es vagyok. Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy ha már most sem nem hajlandó kompromisszumra, akkor szerintem hosszútávon semmi értelme együtt maradnod vele. Ahogy telik az idő, egyre jobban fel fog őrölni idegileg. 29f
2020. febr. 18. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!