Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki már fiatalon is öreg?
Ő így élvezi az életet, nem mindenkinek a kocsma jelenti a szórakozást. Biztos ismerkedéskor is észrevetted, hogy ilyen, miért jöttetek össze?
Őszintén szólva én nem sok esélyt látok a változásra, és mivel én hasonló típusú vagyok mint ő, tuti nem mennék táncos helyre például, mert már próbáltam párszor és utáltam. Szerencsére úgy választottam párt, hogy nagyjából ugyanazok a dolgok érdekelnek minket, így nincs is ebből súrlódás. Mi még 25 alattiak vagyunk.
Van egy párod,aki érettebb és kifinomult az ízlése. Borzasztó. Fujj,gusztustalan. Nem igényli,hogy a 16-20/22 éves piás és/vagy drogos emberek között töltse a szabadidejét és hallgassa akaratlanul is azt a magasröptű társalgást amit produkálnak.Nem igényli,hogy egy pub-ban térdig járjon a vizeletben és hányásban. Nem is értem. Pedig annál nincs is jobb,amikor tini pitsák nyerítenek a füledbe,kis "macsók" akarnak beléd állni. Hmm... Mennyire szeretném..ja,nem.
Szerintem Őt hagyd meg olyannak,aki értékeli,Te pedig keress olyat,aki azt szeretné amit te.
Miért nem mentek kirándulni? Vagy az sem fekszik Neked? Akkor nem unod magad otthon mellette. De nem is azt kell hallgatni hogy "ÚRISZTEEEEEN KÉPZELJÉTEEEEK A ZALÁN RÁMÍRT,HOGY MIZUUUU" NYIHAHAHAHAHAAA 😑😑
Ezt kb.a boltban ,vásárlás közben is utálom,pörgőrúgással rúgnám le.
Kérdező, rettentően értelem vagy agyilag. A színházba járás mióta tesz valakit koravénné? Ember, normális vagy te?
Szakíts a lánnyal, jobbat érdemel tőled.
Hogy lehet valakit szeretni, ha elunod magad mellette, és a hobbija miatt kigúnyolod?
Tudod, kisfiú, fel kéne agyilag nőni, megérteni, hogy különbözőek vagyunk, különböző dolgok tesznek minket boldoggá. Egy kapcsolat pedig úgy működik, ha többségében a hobbik, érdeklődési körök hasonlóak.
Igen igazad van, az utolsó mondaton átsiklottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!