Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy lehet valaki már fiatalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki már fiatalon is öreg?

Figyelt kérdés
A párom mindössze 28 éves, de úgy viselkedik, mint egy 60 éves. Csak színházba, múzeumba, komolyzenei koncertekre szeret eljárni szórakozni. Kocsmázni nem lehet vele, mert vagy kávézóba, vagy étterembe akar menni. Nem szereti a modern zenét, csak a klasszikusokat, vagy az ilyen 80-as, 90-es évekbeli retrot. Nagyon szeretem őt, de konkrétan kezdem azt érezni, hogy elunom mellette az életem és megcsömörlök. Ki lehet rángatni őt akárhogyan is ebből a koravénségből? Annyira nyomasztó, hogyha otthon is vagyunk, akkor mintha az apukám lenne és nem a párom.
2020. febr. 17. 23:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Ő így élvezi az életet, nem mindenkinek a kocsma jelenti a szórakozást. Biztos ismerkedéskor is észrevetted, hogy ilyen, miért jöttetek össze?

Őszintén szólva én nem sok esélyt látok a változásra, és mivel én hasonló típusú vagyok mint ő, tuti nem mennék táncos helyre például, mert már próbáltam párszor és utáltam. Szerencsére úgy választottam párt, hogy nagyjából ugyanazok a dolgok érdekelnek minket, így nincs is ebből súrlódás. Mi még 25 alattiak vagyunk.

2020. febr. 18. 00:35
 12/31 anonim ***** válasza:
36%
Úgy tűnik, eléggé sikerült a válaszadók tyúkszemére lépni, pedig tény, hogy rengeteg energikusabb, élettel telibb szórakozási forma létezik a leírtaknál. Nekem is sokkal szimpatikusabb, aki idősebb korában is belevág új sportba, elmegy rockkoncertre, stb.
2020. febr. 18. 02:22
 13/31 anonim ***** válasza:
69%
Ő nem koravén, te vagy hisztis. Valóban nem illetek össze.
2020. febr. 18. 05:23
 14/31 anonim ***** válasza:
80%

Van egy párod,aki érettebb és kifinomult az ízlése. Borzasztó. Fujj,gusztustalan. Nem igényli,hogy a 16-20/22 éves piás és/vagy drogos emberek között töltse a szabadidejét és hallgassa akaratlanul is azt a magasröptű társalgást amit produkálnak.Nem igényli,hogy egy pub-ban térdig járjon a vizeletben és hányásban. Nem is értem. Pedig annál nincs is jobb,amikor tini pitsák nyerítenek a füledbe,kis "macsók" akarnak beléd állni. Hmm... Mennyire szeretném..ja,nem.

Szerintem Őt hagyd meg olyannak,aki értékeli,Te pedig keress olyat,aki azt szeretné amit te.

Miért nem mentek kirándulni? Vagy az sem fekszik Neked? Akkor nem unod magad otthon mellette. De nem is azt kell hallgatni hogy "ÚRISZTEEEEEN KÉPZELJÉTEEEEK A ZALÁN RÁMÍRT,HOGY MIZUUUU" NYIHAHAHAHAHAAA 😑😑

Ezt kb.a boltban ,vásárlás közben is utálom,pörgőrúgással rúgnám le.

2020. febr. 18. 05:47
 15/31 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, rettentően értelem vagy agyilag. A színházba járás mióta tesz valakit koravénné? Ember, normális vagy te?

Szakíts a lánnyal, jobbat érdemel tőled.

Hogy lehet valakit szeretni, ha elunod magad mellette, és a hobbija miatt kigúnyolod?

Tudod, kisfiú, fel kéne agyilag nőni, megérteni, hogy különbözőek vagyunk, különböző dolgok tesznek minket boldoggá. Egy kapcsolat pedig úgy működik, ha többségében a hobbik, érdeklődési körök hasonlóak.

2020. febr. 18. 06:03
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Jav.: éretlen vagy
2020. febr. 18. 06:04
 17/31 anonim ***** válasza:
94%
#16 a kérdező nyilván a lány (kislány), párja pedig a férfi.
2020. febr. 18. 06:16
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Igen igazad van, az utolsó mondaton átsiklottam.

2020. febr. 18. 06:28
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Keress hozzád valót.
2020. febr. 18. 06:33
 20/31 anonim ***** válasza:
92%
Neki ilyen az ízlése, nem koravén. Én is ilyen vagyok. Kapaszkodj meg, én tizenévesen is csak az ilyen szórakozást kedveltem. És nem fogod elhinni, de nekem pl. a múzeum az szuper szórakozás. Ha élvezni akarom az életet és akarok magamnak egy kikapcsolódós, feltöltős napot, akkor kiállításra, vagy komyzenei koncertre megyek. Hidd el, ő ezt élvezi. Ezt fogja élvezni később is. Ezek nem korfüggő dolgok, hanem ízlés kérdése. Ha unod magad mellette, akkor keress olyat, aki nem uncsi. De komolyan. Ami téged most szórakoztat, később is az fog. Nem fogsz hirtelen múzeumba kívánkozni amint betöltöd a negyvenet. Ő meg nem fogja élvezni a partykat jövőre sem.
2020. febr. 18. 06:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!