Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is undorodik az öreg férfiaktól? Nemrég kezdődött nálam, nem tudom miért érzem így. Borzasztóan taszítanak. N40+
Nálam ez az érzés a 40 feletti nőkkel van így.
29 F
Na persze hehe :D
Az a vicc, hogy elvileg ilyenekkel kellene érintkezni, de ez maga lenne a gyötrelem. Még nézni sem bírom őket. Hál'istennek nem is kell.
Milyen korosztályra gondolsz?
Amúgy sokan visszafognak szólni, de én ismerek olyan 40es nőt, akinek a kinézetét a 16-20 közötti barátikörömből szinte minden lány "megirigyelte".
Lehet a kérdező is ilyen. :D
Undoritó is
Mikor 21 voltam 17 evvel idösebb pasim volt ma mar elkepzelhetetlen
Mennyi az öreg?
Szerintem nincs ezzel baj. Mondom úgy, hogy 50/f vagyok. Elfogadom azt is, hogy a 30-asok bácsiként tekintenek rám, s biztos szenvednének, ha velem kellene lenniük. (ezt képletesen értem). Azelőtt én is öregnek tartottam a mostani korom...
Hála az égnek a párommal együtt öregszünk s nem undorodunk egymástól.
Szerintem egy x év s elmúlik az érzésed. Csak ne felejtsd el, hogy te is közelítesz ahhoz a korhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!