Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaktól, apukáktól kérdezem?
Mindketten dolgozunk általában, most épp én (nő) nem, mert úgy döntöttem pihenek kicsit :D De ettől függetlenül most is és mindig fele-fele arányban végezzük ezeket a dolgokat. A számlafizetés online történik, tehát azt mindenki magának. Mindketten este végzünk általában a munkával, én 1-2 órával hamarabb. Nálunk semmi ilyesmi nincs, hogy férfi vagy női feladat.
Gyerek nincsen, de a párom sokszor mondja, hogy ő nagyon szívesen itthon maradna vele, én meg meghalnék, ha X évet itthon kéne lennem, szóval remélhetőleg majd megoldható lesz, hogy ő legyen itthon többet.
Nálunk, soha nem volt megbeszélve, felosztva, mivel egyikünk sem tudta, három nap múlva dolgozunk, vagy nem. Azt sem tudtuk soha, mikor érünk haza. Mind ketten tisztába voltunk vele, mi az amit el kell végezni. Aki ép otthon volt, az takarított, főzött, mosott, stb. A gyerekekkel annyi könnyebbség volt, anyumék közel laktak, ha kellett vigyáztak rájuk, vitték, hozták az oviból őket.
Soha nem volt olyan, hogy neked, ezt, vagy azt meg kellett volna csinálni. Természetes volt, ha 16 órás melóból haza értem és 8 óra múlva újra kellett menni, akkor nem állok neki takarítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!