Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiaktól, apukáktól kérdezem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaktól, apukáktól kérdezem?

Figyelt kérdés
(de akár nők is válaszolhatnak)itt őszintén következmények nélkül meg lehet irni,valójában mennyi házimunkát végeztek otthon?mennyit segitetek feleségeteknek,barátnőtöknek?irjatok részleteket is?vannak gyerekek?mindketten dolgoztok?ki mikor ér haza?miket végeztek el otthon és milyen beosztásban?számlabefizetésektől portörlésig minden érdekel...köszönöm :) hamarosan visszamegyek dolgozni és kiváncsi vagyok másoknál hogy zajlik az élet.
2016. okt. 1. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
38%

Mindketten dolgozunk általában, most épp én (nő) nem, mert úgy döntöttem pihenek kicsit :D De ettől függetlenül most is és mindig fele-fele arányban végezzük ezeket a dolgokat. A számlafizetés online történik, tehát azt mindenki magának. Mindketten este végzünk általában a munkával, én 1-2 órával hamarabb. Nálunk semmi ilyesmi nincs, hogy férfi vagy női feladat.

Gyerek nincsen, de a párom sokszor mondja, hogy ő nagyon szívesen itthon maradna vele, én meg meghalnék, ha X évet itthon kéne lennem, szóval remélhetőleg majd megoldható lesz, hogy ő legyen itthon többet.

2016. okt. 1. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk, soha nem volt megbeszélve, felosztva, mivel egyikünk sem tudta, három nap múlva dolgozunk, vagy nem. Azt sem tudtuk soha, mikor érünk haza. Mind ketten tisztába voltunk vele, mi az amit el kell végezni. Aki ép otthon volt, az takarított, főzött, mosott, stb. A gyerekekkel annyi könnyebbség volt, anyumék közel laktak, ha kellett vigyáztak rájuk, vitték, hozták az oviból őket.

Soha nem volt olyan, hogy neked, ezt, vagy azt meg kellett volna csinálni. Természetes volt, ha 16 órás melóból haza értem és 8 óra múlva újra kellett menni, akkor nem állok neki takarítani.

2016. okt. 1. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Semmilyen házimunkát nem végzek. Akkor sem, amikor még dolgozott a feleségem, most viszont nem dolgozik, és nem is kell neki. Először nem volt gyerek már 2 van.
2016. okt. 2. 01:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindketten dolgozunk,gyerek nincs,nagyjából ugyanakkor végzünk a munkával. A párom szokott mosogatni,mosni,teregetni,porszívózni,port törölni,bevásárolni,postára menni, főzés közben néha konyhafiú feladatokat ellátni.A többit én csinálom:)
2016. okt. 3. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Én vagyok a nő. Gyerek nincs, csak kutya, macskák. Ő kevesebbet dolgozik, kb 40 órát, én többet, kb 55-öt. Amikor hosszú napom van, akkor minden napi teendőt megcsinál, pl etetés, séta, szellőztetés, szemét kivitele - ez azért elég sok plusz munkát jelent. Ha mindketten otthon vagyunk, akkor ezeket megosztjuk, bevásárolni szinte mindig együtt járunk. Ezen kívül én intézem a kaját (szakács vagyok), ő mosogat, ez fix. A számlákat ő fizeti be, a lakbért én. Ő kb heti kétszer porszívóz, felmos, enyém a fürdőszoba (mosással, wc takarítással együtt), heti egyszer. A többit ahogy kijön. Bármit megcsinál, de egy csomó feladat nem jut eszébe, vagy nem veszi észre, pl portörlés, ágynemű áthúzása. Ilyenkor inkáb megcsinálom én, nagyon ritkán szólok, a szerelősebb dolgokkal is szívesen molyolok, csak emelni meg magasra mászni nem szeretek, azt inkább rásózom - ő meg megkér, hogy foltozzam meg a ruháját. Elégedett vagyok ezzel a felosztással, szerintem ő is.
2016. okt. 7. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!