Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is undorodik az öreg férfiaktól? Nemrég kezdődött nálam, nem tudom miért érzem így. Borzasztóan taszítanak. N40+
Biztos, hogy okkal alakult ez ki.
Ha jól értem, akkor épp szingli vagy és párt keresel? Ebben az esetben elég pár rossz randi, aminek nem lett folytatása.
Én is undorodom de én férfi vagyok.
De 43 éves és 29 a párom. Ez teljesen normális, ha majd 54 éves leszek akkor már vahogy túlélem a 40 éves nőt addig szerencsére nem kell.
Igen, van pszichológiai magyarázata.
Hercegnő szindróma. Ezért kerülik a férfiak a 40-es szingli nőket, mert addigra mind eljut oda, hogy neki minden jár, és senki és semmi sem jó.
#13: Ugyanaz a magyarázat, amiért a 40+ férfiak elkezdik hajtani a 20 éves lányokat.
A saját öregedésed nem tudod elfogadni, rajtuk látod, hogy a te korosztályod mennyire öregszik.
Nem a fiatalság az egyetlen értéke egy nőnek. Fogadd el a korodat, a tapasztalod tekintsd értéknek, és legyél önmagad legjobb verziója.
Igen, sok nő van így ezzel. Ennek leginkább az az oka, hogy az öreg férfiak hajlamosak elhanyagolni magukat, testileg és szellemileg is, különösen a kelet-európai országokban, így nálunk is. Szinte mindegyikük már kisebb-nagyobb mértékben beteg, és sokuknál ez meg is látszik. Ráadásul a nőknél 40 felett gyakori a szexuális vágy erős csökkenése, vagy teljes megszűnése, ami általában együtt jár a férfigyűlölettel, különösen az öregekkel szemben. A másik véglet épp az ellenkezője: a 40-50 év körüli nők egy része meg van győződve róla, hogy éppen olyan vonzó, mint ifjú korában, ezért kizárólag nála jóval fiatalabb férfiak társaságát keresi; az öregeket megveti és kerüli.
Azért vannak dolgok, amelyek még egy öreg, beteg, sánta, félvak férfit is vonzóvá tesznek a nők körében, bármelyik korosztályban. Ilyenek például a luxuslakás egy elegáns lakóövezetben, a garázsában legalább két luxusautó, egy vízparti nyaraló a Balatonnál, egy másik a horvát tengerparton, de főleg és leginkább a bankszámláján lévő összeg első számjegye utáni rengeteg nulla....
Egy adott személy váltotta ezt ki belőled?
Tény, hogy a magyar férfiak csúnyán öregszenek-nem igaz, a magyar emberek többsége csúnyán öregszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!