Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is undorodik az öreg férfiaktól? Nemrég kezdődött nálam, nem tudom miért érzem így. Borzasztóan taszítanak. N40+
Figyelt kérdés
2019. szept. 10. 00:18
21/32 anonim válasza:
15: Van még 4-5 éved; hogy fiatal fiúk kefélgessenek, aztán mész Te is a levesbe; efelől nyugodt lehetsz. Én pedig sármos férfiként fogom majd akkor negyven feletti életkorral cuccolni a fiatal kiscsajokat. Mindig fordul a kocka ;)
22/32 anonim válasza:
Ne áltasd magad, a fiatal "kiscsajok" ereje teljükben lévő, szintén fiatal férfiemberekre vágynak, nem olyanra, aki az apjuk lehetne.
23/32 anonim válasza:
Persze hogy fordul a kocka,40 felett lehetsz majd az 50-es,lelakott férjes nők szeretője,#21-es :D
24/32 anonim válasza:
Jóval fiatalabb vagyok nálad, de igen. Attól a rétegtől, aki nem veszi észre magát, hogy az apám lehetne, és meg akar környékezni. A maradékkal nincs bajom, mert észre sem veszem őket.
25/32 anonim válasza:
Nem tudom nálatok hogy van. Én emberi társadalomban élek, itt van mnden, a babától, a 80-asig.
Egyik korcsoporttól sem undorodok,a 40+ nőktől sem, de egyes egyedeitől feltétlenül. XD.
De ha nem is látsz ilyet, dolgod sincs velük, akkor hogyan?
Ülsz a széken és undorodsz?
26/32 anonim válasza:
En nem undorodom az idosebbektol de el nem tudom kepzelni, hogy egy 50-es pasival parapcsolatban legyek. Vicces, de a 30-on aluli pasik sem erdekelnek, viszont 31-44 igen. Regen amikor huszoneves voltam volt 50/es pasim es egyaltalan nem lattam/ereztem oregnek de igy harminc evesen valahogy ez nem megy nekem sem. Szerintem ez korral jar, szerencsere hazas vagyok, nem kell ilyeneken aggodnom.
27/32 Jossszy3 válasza:
És ha Andy Vajna lenne a pasid? 😃
28/32 anonim válasza:
Én meg az 50-es nőktől vagyok ki. Nem véletlen, hogy az idősebb pasik a fiatalabb csajokra hajtanak.
29/32 anonim válasza:
Azt neveznék nekrofíliának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!