Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éves kapcsolatban,3 hónap együttélés és neki sok, nekem kevés az együttlét - van erre remény?
40 évesek vagyunk, 3 hónap után költöztünk össze. Én iroda, ő fizikai munka. Már előtte is volt, hogy én keveselltem - majd ha együtt fogunk lakni nem attól fog függeni, tudunk-e találkozni, volt a mondás. Mióta összeköltöztünk több lett a munkája, strapás is mert vállalkozó. Hazaér, hulla. Heti 1-2 alkalomra csökkent az eddigi mondjuk 4-5.
Mondtam, én szeretnék többet, ahogy korábban sem ennyi volt. Miért nem kezdeményezek? Mert már 6kor ásítozol és alig várod, hogy elaludj a tv előtt.
3 hónap alatt kb 2-3 lazább hete volt amikor nem volt annyira leterhelve, akkor volt is fellendülés de ez inkább a kivétel.
Lett is belőle konfliktus: mivel egy idő után már nem tettem szóvá mert minek, de pár nap elteltével látszott rajtam, nem vagyok ok, neki ez megfelelési kényszer lett, bennem meg az, hogy nem kellek és már csak szívességből van velem, hogy pár nap nyugta legyen. Így nálam sajnos még el is romlott, ami eddig legalább jó volt.
A kapcsolat amúgy szuper és harmonikus és szeretjük egymást.
Most ezt egy picit biztos le kell tenni mert már csak vita van ha felmerül a téma, sok köszönet meg nincs benne akkor sem, ha van szex.
Nem tudom, úgy, hogy egyelőre egyedül csinálja amit csinál, embert nem talál maga mellé, amitől könnyebb lenne a helyzete, fog-e ez változni.
Nekem egy féléves kapcsolat sajnos nem így néz ki és bőven több igényem lenne. Ő meg azt hiszem már inkább menekül a helyzettől...
Tényleg kivan. Látom. Néha hidegben kint térdelve, stb... én ehhez képest a meleg irodában ülök, nyilván összehasonlíthatatlan.
Még kifogásnak sem érzem.
Valószínű ennyire van igénye. Rohadt megalázó és fizikailag is elég kellemetlen, hogy ott van mellettem minden este.
:)))
Ő is ezt mondta, ha annyira akarom őt és ő hulla, akkor ő elfekszik és hajrá.
Mondtam, köszi nem.
Ez vicces persze, de maga a helyzet annyira nem. Igyekszem alkalmazkodni és jó ideje akkor van szex, amikor ő akar. Csak ő meg nagyon néha akar. Alkalmazkodom, de attól még sajnos az én igényeim nem csökkennek.
Megkaptam azt is, na persze, ha lenne heti 3-4, akkor meg naponta akarnám, mert nem vagyok rá tekintettel...
Mondtam, amikor volt 3-4, egy szavam nem is volt.
Úgy vagyok beállítva, mintha hajtanám reggel-este.
Na mindegy. Ez van, ezt kell szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!