Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan párok, akiknél csak heti 1 vagy max 2 alkalom van, amikor szeretkeznek, és nekik ez így megfelel?
Arra lennék kíváncsi, hogy vannak-e itt olyan párok az oldalon, akiknél a szexuális együttlétek száma legfeljebb heti 1-2 alkalom vagy esetleg annál is ritkább (mondjuk kéthetente 1-2 alkalom), de nekik teljesen jó így?
Vagy akik esetleg igényelnének alkalmanként ennél többet is, de nem ez a legfontosabb a kapcsolatukban és így végül is elvannak ennyivel is?
Kort is írhattok és arra is kíváncsi lennék, hogy mióta vagytok együtt a párotokkal.
Azt is megírhatjátok, hogy ez mindig is így volt, a kapcsolatotok eleje óta, vagy esetleg más miatt alakult így az idők során.
Hogyha valami más miatt csökkentek ennyire az együttlétek, akkor pontosan mi miatt? Miért alakult ez ki nálatok?
elején minden sokkal jobb volt napi több is :)
aztán jött a középérték, ha nem is minden nap de azért heti 5 átlagban megvolt(nekem ez megfelelőnek tűnt)
azóta eltelt még vagy 10 év most ott járunk hogy fél évente 1, ezt persze keveslem is és ha szóváteszem akkor csak vagy veszekedés van belőle, vagy kitérő válasz
ez jelenleg oda vezetett hogy szinte bármilyen nővel elmennék aki csak egy kicsi érdeklődést is mutat irányomban
Mi 4 éve vagyunk együtt, 3 éve együtt is élünk.
A kapcsolatunk legelején, amikor még mindketten egyetemisták voltunk és jóformán semmi dolgunk nem volt, no meg persze még maga a kapcsolat is friss volt és tartott az "újdonság varázsa", akár napi 2-3 alkalom is volt.
Aztán ez idővel csitult, utána jött a heti 3-4 alkalom, majd a heti 2-3. Nekem ez ideális is volt. Ám miután a barátom lediplomázott és elkezdett dolgozni, tovább csökkent heti 1-2 alkalomra. Inkább heti 1 alkalomra. Elvagyunk ezzel is. Az igazság az, hogy jó lenne egy kicsivel több együttlét, de a párom munkája nagyon nehéz és fárasztó, mikor hazaér. Kedve nagyon is lenne összebújni, csak energiája nincs már hozzá. Én utolsó éves vagyok az egyetemen, ápolónak tanulok és év közben nekem is sok gyakorlatom van, hajnali 4-kor kelek, 12 órás műszak, szóval este sokszor én is hullafáradt vagyok már... Lenne kedvem rosszalkodni, kívánom is a páromat, de gyakorlatilag megmozdulni sincs már erőm, nem hogy még lepedőakrobatikázni. Így beálltunk erre a heti 1-2 alkalomra, ezt is inkább hétvégén, amikor mindketten kicsit kipihentebbek vagyunk. Nekünk ez így megfelel, nem csak a szex körül forog a kapcsolatunk, igazság szerint a szeretkezés - bár mindkettőnknek fontos, de - csak sokadrangú dolog, neki is és nekem is, szóval nem érezzük úgy, hogy olyan nagyon hiányozna ennél több is. Ez a heti 1-2 alkalom éppen elég. :)
24/L (& 28/F)
13 éve vagyunk együtt, heti 1 az adag.
Eleinte heti 2-3 volt, de megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!