Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha zaklat engem a volt barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha zaklat engem a volt barátom nője abból lehet rendörségi ügyet csinálni? Nem ez az első alkalom, többszöri figyelmeztetés ellenére se hagy a csaj béken.

Figyelt kérdés
Bizonyitékom van..
2015. ápr. 25. 14:45
 1/9 Jázi :) ***** válasza:
Persze, lehet. Na meg kell is, ha olyan szinten csinálja.
2015. ápr. 25. 14:47
 2/9 2-es vagyok ***** válasza:
Attól függ mivel zaklatott :) Lehet csak Te reagálod túl az egészet, de ezt nem tudhatom, mert ninc elég megadott infó..
2015. ápr. 25. 14:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Eleinte ismeretlen hivasok, utana mar ram kuldte a barait most meg irogatott nekem, hiaba nem valaszoltam, nem hagyta abba,ha letiltottam fbn, ask.fmen probalkozott es vallalta is a nevet..
2015. ápr. 25. 14:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Persze. De vajon tényleg megvalósul bűncselekmény?

Az, hogy évente ír 4 SMS-t + 16 e-mail-t, az nem zaklatás.:)

De csak menj be a rendőrségre, majd ott felvilágosítnak erről.

2015. ápr. 25. 14:57
 5/9 A kérdező kommentje:
5 hónapja zaklatva vagyok..
2015. ápr. 25. 14:59
 6/9 anonim ***** válasza:
De mit akar, azt megmondta?
2015. ápr. 25. 15:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem. EGYSZERŰEN csak ocsárol irja a magaet mint egy bolond.
2015. ápr. 25. 17:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg, mit akar tőled!

És miket ír?

2015. ápr. 25. 17:13
 9/9 anonim ***** válasza:

2012. évi C. tv.:

"Zaklatás:

222. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, őt rendszeresen vagy tartósan háborgatja, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

Parancsolj. Innentől kezdve csak rajtad múlik, hogy bemész-e a rendőrségre, vagy sem !!

2015. máj. 16. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!