Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fél éves kapcsolatban,3 hónap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éves kapcsolatban,3 hónap együttélés és neki sok, nekem kevés az együttlét - van erre remény?

Figyelt kérdés

40 évesek vagyunk, 3 hónap után költöztünk össze. Én iroda, ő fizikai munka. Már előtte is volt, hogy én keveselltem - majd ha együtt fogunk lakni nem attól fog függeni, tudunk-e találkozni, volt a mondás. Mióta összeköltöztünk több lett a munkája, strapás is mert vállalkozó. Hazaér, hulla. Heti 1-2 alkalomra csökkent az eddigi mondjuk 4-5.

Mondtam, én szeretnék többet, ahogy korábban sem ennyi volt. Miért nem kezdeményezek? Mert már 6kor ásítozol és alig várod, hogy elaludj a tv előtt.

3 hónap alatt kb 2-3 lazább hete volt amikor nem volt annyira leterhelve, akkor volt is fellendülés de ez inkább a kivétel.

Lett is belőle konfliktus: mivel egy idő után már nem tettem szóvá mert minek, de pár nap elteltével látszott rajtam, nem vagyok ok, neki ez megfelelési kényszer lett, bennem meg az, hogy nem kellek és már csak szívességből van velem, hogy pár nap nyugta legyen. Így nálam sajnos még el is romlott, ami eddig legalább jó volt.

A kapcsolat amúgy szuper és harmonikus és szeretjük egymást.

Most ezt egy picit biztos le kell tenni mert már csak vita van ha felmerül a téma, sok köszönet meg nincs benne akkor sem, ha van szex.

Nem tudom, úgy, hogy egyelőre egyedül csinálja amit csinál, embert nem talál maga mellé, amitől könnyebb lenne a helyzete, fog-e ez változni.

Nekem egy féléves kapcsolat sajnos nem így néz ki és bőven több igényem lenne. Ő meg azt hiszem már inkább menekül a helyzettől...

2020. jan. 24. 10:00
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
87%

Ugyanez a helyzet a nálunk, csak mi 7 éve vagyunk együtt. Egyszer szét is mentünk már emiatt, mert a párom nem hitte el hogy nincs másik nő az életemben. Én is fizikai munkát végzek és 40 felett vagyok. Amikor határidős munkám volt és rosszul mentek a dolgok egyszerűen nem tudtam a páromra koncentrálni, aki ezt nagyon nehezen viselte. 3 hónapra szét is mentünk, ő összeszedett valakit nyomban, de nem érdekelt. Majd kb fél év elteltével amikor végre egyenesbe jöttem és kifizettek(majd 20 millió volt), akkor lenyugodtam. Amikor a másik férfi megcsalta akkor kikészült, közös barátnőtől hallottam mennyire maga alatt volt, de nem sajnáltam. Aztán egyik nap megcsörrent a telefon, hogy szeretne velem beszélni. Azóta együtt vagyunk, a balhézós, követelőzős akciókról leszokott, most átvészeljük ezeket az időszakokat. Férfiként azt mondom, hogy ha nem tetszik akkor lehet szakítani, de mellettem marad és profitál a keresetemből ,akkor neki is viselni kell a következményeit.

Ha a heti 1-2 szex neked nem elég , akkor köszönj el békességben és keress egy fiatalabb kandúrt. Nálunk van olyan hónap amikor 5-6 szex van, de van olyan is amikor 1-2 és mi is 40 körül vagyunk.

2020. jan. 24. 10:26
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
6 hónapra mentünk szét....
2020. jan. 24. 10:27
 3/26 A kérdező kommentje:

Nem profitálok különösebben a keresetéből. 50-50-ben rendezzük a költségeinket.

Más után nézni nem szeretnék. És ha ez időszakos lenne, azt mondom, OK, majd túlvészeljük és ha javul a helyzete, akkor biztos ez a rész is javul. De a munkája és a leterheltsége jó eséllyel ez lesz még jó darabig. Ehhez jön majd még a kor, hogy öregszünk és a megszokás egy idő után.

Szóval nem tudom. Minden esetre várok, aztán meglátjuk. Nem nagyon tudok mást tenni. Elveszíteni nem szeretném.

2020. jan. 24. 10:28
 4/26 A kérdező kommentje:
Szóval én ezt nem hullámvölgynek látom, hanem a kezdeti lángolásos 1-2 hónap után nagyon gyorsan beálltunk erre a nyugdíjas életre, ami valószínű a megszokással csak még kevesebb lesz.
2020. jan. 24. 10:30
 5/26 anonim ***** válasza:
25%
Fél év után ez nagyon szegényes dolog én is 40 vagyok, de a napi kettőt beverem az asszonynak és még heti 2-szer ki is verem emellé. Valakinek a korral kisebb lesz a libidója ezt el kell fogadni vagy sem, ha nem fogadod el változtatsz, ha elfogadod, akkor ez van kategória. De, mint kiemelem ti még csak fél éve vagytok együtt, amikor elméletileg még tombolnia kellene mindennek a szerelemnek a dugás iránti vágynak stb. és már most ilyen bajok merülnek fel...
2020. jan. 24. 10:36
 6/26 A kérdező kommentje:
Sajnos én is így gondolom. Ezért is van bennem az "én nem kellek" érzés. Fáradt, stresszes. Nem tudok mit tenni. Szóvá többet nyilván nem teszem, mert attól csak rosszabb. Bennem ettől el is tört valami - a nőiségemnek nem nagyon tett, tesz ez jót.
2020. jan. 24. 10:39
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
23 éves vállalkozó férfi vagyok. Heti 6 napot dolgozom jelenleg. Van benne fizikai és szellemi munka is. Barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt viszont még ilyen fiatalon is inkább leülünk és megbeszéljük a problémákat. Mivel semmi értelme a kapcsolaton kívül hisztizni mert azzal az energiával inkább rendezzük a problémákat.
2020. jan. 24. 10:41
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Most van mindenki normál üzemmódban. Az első időszakban minden túl van pörgetve.

Szóval,

Vagy vele maradsz és nélkülözöd a szexet, ami fruzstál téged mert hiányod van, neki teljesítmény kényszere. Ez agressziót szül, veszekedések, türelmetlenségek, balhé.

Vagy vele maradsz és a szükségleted megoldod szeretővel

Vagy szétmentek es olyat keresel akinek nem a pénz a legfontosabb, de akkor szerényebben kell élni neked is.

2020. jan. 24. 10:42
 9/26 A kérdező kommentje:

Az én életszínvonalam, amint már írtam, nem az ő munkájától, keresetétől függ. 50-50 rendezzük a költségeinket. Jó állásom van, normális fizetéssel és kiadtam a lakásomat, az is bevétel, hogy az ő környékén, ahová a munkája köti, közösen béreljünk egy lakást.

Úgyhogy nem miattam robotol. Induló vállalkozás, sokféle fizetnivaló és nyilván örül ha van bőven meló, mielőbb jó elvégezni, jöhet a következő.

Megbeszéltük ezt a témát, talán túl sokszor is. Volt ígéret, hogy igyekszik változtatni, aztán valószínű rájött, hogy nincs több kedve, energiája, így már nem is fogadkozik. Meg szerintem pont a megbeszélések miatt már a kedve is elment az egésztől.

Szeretőt biztosan nem fogok tartani.

2020. jan. 24. 10:46
 10/26 A kérdező kommentje:

Többször elmondta, milyen rossz és kevés volt a heti átlag 1 szex míg otthon élt családban. És mindig arra vágyott, legyen olyan nője, aki szeretne vele. Mondtam itt van. Igen, most meg... hogy most lehet épp az a baja, hogy nem utasítom vissza. Hát örülök.

De én ennyi idősen nem fogok játszmázni és előadni minden nap, hogy ma a fejem fáj, ma a hasam, hátha felébreszti a vadászösztönt. Együtt élünk... ha magától nem, nem.

2020. jan. 24. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!