Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit jósoltok ennek a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jósoltok ennek a kapcsolatnak? (lent)

Figyelt kérdés

Képzelje bele a szituációban magát aki tudja:

Van egy férfi és egy nő, ezek ketten korábban jártak, de szakítottak, inkább szexuális viszony volt mint szerelmi románc. Két fiatal, a férfi amolyan átlagos, de vonzó a nő kifejezetten vonzó, szexi.

Mindketten amolyan karrierista típusok, fontos számukra az anyagi helyzet, és az "imázs", hogy úgy mondjam. Hogy mások hogyan látják őket, mások tisztelete, megbecsülése irányukba. Hasonló a területük is.

Bizonyos okok miatt ezekben is, és magánéletben is mondhatni nem szó szerint de egyedül maradtak. Komoly kapcsolat nélkül, például.

Hosszas vívódás után végül úgy döntöttek, hogy Ők mostantól egy pár. Együtt élnek, és hazásságban. Támogatják egymás karrierjét, összekötik ilyen módon érdekeltségeiket, együtt erősebbnek találják magukat. Kifejezetten hasznos. Csak annyi a hézag, hogy nem szeretik egymást. Vonzalmon kívül semmi szerelem. Nyilván ezért eszükbe sem jutott korábban.

Most viszont ez a helyzet, így döntöttek, így élik tovább az életüket, mint egy pár - és mindenki számra azok. De igyekeznek úgy is élni, nem csak szimplán egymás mellett: közös programokkal, közös estékkel, vacsikkal, évfordulóval stb.

Na szóval erről ennyit, és akkor:

Mit jósoltok, meddig fog tartani szerintetek? Lehet akár hosszú távú is?

Mit gondoltok jó lehet így a szexuális élet? Lehet elég intim, gyengéd vagy érzelmes?

Ti hogy éreznétek magatokat? belevágnátok ilyenbe? Pro kontra? Mi a véleményetek?

2018. jún. 30. 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én igy nem. Nekem kellett a "mindent elsöprő" szerelem ami meg is adatott igaz 42 évet vártam rá....
2018. jún. 30. 21:54
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Nagyanyam ilyen hazassagban elt 50 evig

Gyulolte a vegere az oreget

2018. jún. 30. 21:54
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Hozom a gömböt várjál Gizi!
2018. jún. 30. 22:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan mint egy szerződés-kapcsolat.

Amiben le vannak írva a pontok, hogy ki milyen, ki mit szeret, ki mit dolgozik, kinek mire van szüksége.

Szex....megfogni mások előtt egymás kezét, széles mosoly mások előtt, csók mások előtt.

Ezeket a kéréseket megadjátok a másiknak és kész.

Szóval másképp ti egy lista alapján éltek.

Hasonlítható egy érdekkapcsolathoz is.

Kösz de ilyen kapcsolat nekem nem kéne. Érzelemmentes, szabályokon, paragrafusokon alapul.

2018. jún. 30. 22:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Addig tart, amíg az egyik fél bele nem szeret valakibe.

Remélem, gyereket nem vállalnak egy ilyen házasságba.

De úgy egyébként hülyeségnek tartom ezt az egészet. Az úgy rendben van, hogy mindketten karrieristák. Az is, hogy szeretnek egymással d.gni. De igazán élhetnének egymással és támogathatnák egymást ugyanígy anélkül, hogy megházasodtak volna. Mégis minek házasodtak? Előbb vagy utóbb valamelyikükre úgyis rátalál a szerelem vagy megtetszik neki más, aki más plusszt ad. Így még a válással is macera lesz.

Nem feltétlenül kell a jó házassághoz az az elsöprő szerelem, valaki nem is éli át ezt az életben, de szeretetre mindenképp szükség van. Szerintem szeretet nélkül egy kalap kaki egy házassag.

2018. jún. 30. 22:16
 6/10 A kérdező kommentje:
5: Van gyerek.
2018. jún. 30. 23:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Jobban mondva felmerült.
2018. jún. 30. 23:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Miért lenne baj egyébként? A gyerekek egy ilyen kapcsolatban jól járnának nem? Talán jobban is.
2018. júl. 1. 17:35
 9/10 anonim ***** válasza:
77%

LOL, most akkor van gyerek vagy nincs? :D

Én voltam olyan kapcsolatban, ahol nem éreztem már egy idő után szerelmet, csak kényelmes volt. Közös lakás, közös autó, jól éltünk, mindig mentünk programokra, nyaralni, étterembe, ahogy a nagykönyvben le vagyon írva. Csak nem szerettem. Ezt tudtam is, de arra gondoltam, ettől függetlenül milyen szuper apuka és férj lenne, még egy ilyet nem találok, meg hát mindenünk közözs, ezt kár lenne szétzilálni, túl sok macera, stb.

Esküvő előtt pár hónappal szakítottam, azóta egy olyan férfival vagyok, akiért megőrülök, és ő is értem. Egy napon sem lehet említeni egy látszatkapcsolatot egy igazi szerelemmel.

Szerintem nincs hosszútávon jövője, mert valamelyikük meg fogja unni ezt a langyos állóvizet. És ez nem is baj. Csak remélni tudom, hogy nem pazarolnak el egymásra túl sok évet.

2018. júl. 3. 13:17
 10/10 A kérdező kommentje:

"most akkor van gyerek vagy nincs?"

Eredetileg azért is nem írtam mert lényegtelennek tartom.

2018. júl. 3. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!