Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit jósoltok ennek a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve. A párommal már több mint 1 éve vagyunk együtt. Együtt is élünk. Szeretjük egymást, nagyon boldogok voltunk, egészen tegnap estig. Egy apró kis vitából (nevetségesen apró vitából) elfajult a veszekedés. A párom úgy gondolja hogy nem bízok meg benne holott nem adott rá okot, és közölte velem hogy így nincs értelme. Hogy "fel is út le is út akkor ha nem bízok benne"

Igaza van, valóban gáz LENNE ha 1 év után még mindig nem bíznék benne, de ez nem így van! Nehéz személyiségű ember, képes kiforgatni és félreérteni sok dolgot.

Este elmentünk közösen bulizni, ott ölelgetett, bújt mintha nem lenne semmi. Majd sokat ivott és olyankor meg alapban odavan értem. Bocsánatot kért, mondta hogy szeret, de részeg volt, így ezt nem tudom 100%ra venni.

A tegnapi "majdnem szakításunk" nagyon megtört. Úgy érzem hogy nincs sok nekünk hátra. Ma már úgy viselkedik mintha mi sem történt volna. Simogat, bújik, mondta hogy soha nem hagyna el, bízzak benne. De egyszerűen annyira padlóra kerültem, attól, hogy ilyen simán elküldött volna, hogy nem tudok mosolyogva ránézni. Mintha idegen lenne.

Mit tegyek? Hogy viselkedjek? Mit gondoltok?

23/l

2011. szept. 3. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Elhiszem,hogy rosszul eset!

Tudod nálunk hányszor volt olyan,hogy egy kis apróságból oda jutottunk,hogy egymáshoz se szóltunk és sokszor kimondtuk a másiknak,hogy nem akarunk vele lenni,de ez nem volt igaz ezt csak azért mondtuk,mert idegesek voltunk és fájt, hogy ez van....Nálatok is ez volt! Tudom,h ez nem jó,de hidd el nem mondta komolyan :) Különben ne viselkedne így. Szeret téged és ezt a mai világba nagyon kevés. :) Próbáljátok meg nyugodtan megbeszélni a dolgokat és ha netán megint elfajulna a dolog akkor szóljatok egymásra,hogy ez nem tesz jót a kapcsolatnak és ne így teljen el az idő. Mi több mint 2 évig voltunk együtt az exemmel és még mindig nagyon szeretjük egymást csak nagyon sokat veszekedtünk. Ezért is mondom neked,h ezeket ne csináljátok,ha együtt akartok maradni. Mi az exemmel nagyon vissza mennénk az elejére :( Békesség legyen és ugy van boldogság! :)

2011. szept. 3. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:
azt hiszem nem gondolta komolyan ! hirtelen haragból nagyon bántó dolgokat tud mondani az ember amiket egyántalán nem gondol komolyan! (mert a másik ember azt tükrözi vissza amilyen érzéseket váltasz ki belőle! és mivel te megbántottad legalábbis ő úgy érzi hogy nem bízol benne ez egy fájó pont és talán ezért akart visszavágni neked! én próbálom mindig magam előtt tartani azt a tényt hogy "az embereket nem tudod irányítani,de tudsz rájuk hatni! " na de mindegy ez már pszihológia.... csak hogy értsd miért is mondhatta ezt, amit szerintem egyántalán nem gondolt komolyan! )
2011. szept. 3. 18:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólást és a jó tanácsokat!! Megfogadom mindet!
2011. szept. 3. 18:48
 4/7 A kérdező kommentje:
18:47 neked is köszönöm a választ! Teljesen igazad van. Megpróbálom összekapni magam és megérteni, nem pedig HP szemmel nézni a dolgot.
2011. szept. 3. 18:49
 5/7 MákosLajos ***** válasza:
hát az előttem írok már mindent elmondtak egy kapcsolatban mindig lesznek súrlódások ezekkel együtt van közös élet és jövő amit vagy elfogadsz vagy nem sajnos sokakat megtör 1-2 ilyen komolyabb vita és elkezdenek úgy gondolkozni mint most te és az egészhez negatívan állnak hozzá ez tényleg megöli a kapcsolatot...
2011. szept. 3. 18:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló, ismételten megfogadom, ez nagyon fontos tanács amit írtál. Köszönöm!
2011. szept. 3. 19:10
 7/7 asdface ***** válasza:
A részeg ember szava a józan ember gondolata.
2011. szept. 3. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!