Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, lányok, számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok, számotokra mennyire kiábrándító, ha egy férfinek nincs semmi gyakorlati érzéke a szereléshez, barkácsoláshoz, és a házban vagy a ház körül felmerülő problémák esetében – a legegyszerűbb dolgokon kívül – inkább szakembert hív?

Figyelt kérdés
2019. dec. 10. 15:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
24%
Kiábrándító. A mai fériak még éppen nem menstruálnak.
2019. dec. 10. 16:32
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is ilyen. Még egy elemet se tud kicserélni. Persze hogy zavar, mert házban lakunk és semmit nem lehet rábízni. Mindenhez szerelő kell, vagy nekem kell megcsinálni. Azért tudom tolerálni, mert más probléma nincs vele, egyébként egy nagyon jó partner.
2019. dec. 10. 18:14
 13/19 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha tényleg mindenhez nagyon balfsz akkor én nem viselném el. Nekem ez a teszetoszaság nagyon taszító mint például amit előttem is írtak, hogy egy elemet nem tud kicserélni.

Hallottam már sok hasonló sztorit, például 3 szerelőt hívogatott, hogy nem folyik a víz rendesen amikor csak vízköves volt a csap, meg kellett volna takarítani és kész. Vagy szerelőt hívott a TV-hez, ki is ment 1 hét múlva és megmondta, hogy egyetlen kábel van kicsúszva.

Szóval nekem azért fontos, hogy legyen némi ismerete és problémamegoldó képessége. Végig tudja gondolni, hogy milyen kisebb bajok lehetnek amikhez lehet, hogy szerelőt sem kell hívni. Nekem ezek természetes dolgok és nagyon zavarna ha a páromnak eszébe sem jutna, hogy "mi van ha azért nem folyik a víz rendesen, mert vízköves a csap?"

Főleg mert ha mondjuk olyan szerelő jön aki nem korrekt akkor simán beadagolja neki, hogy 30 ezer + munkadíj alkatrész meg javítás kell hozzá.

2019. dec. 10. 18:47
 14/19 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Inkább legyen tisztában a képességeivel (vagy azok hiányával), mint folyton okoskodjon hogy majd ő tudja jobban mindenkinél, és jól szétbarmoljon mindent.

Egyébként semmit nem olyan bazi bonyolult megcsinálni, én majdnem 10 évig éltem csak lányokkal/egyedül/hozzá nem értő fiúkkal és csomó mindent megtanultam, mert meg kellett.

A jelenlegi páromnál is én tisztítottam ki a lefolyót és javítottam meg a radiátort meg cseréltem zárat stb.

2019. dec. 10. 19:04
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Számomra nem kiábrándító egyáltalán. Nő vagyok, és pl. tudok főzni, sütni, stb. De pl. nem tudok függönyt felvarrni, nem tudok egy nadrágot felvarrni, ehhez én is elviszem az adott dolgot egy varrónőhöz. Akkor miért kellene a pasinak tudnia mondjuk fiókos szekrényt barkácsolni?
2019. dec. 10. 20:13
 16/19 anonim ***** válasza:
76%

Számomra kiábrándító.

Úgy nőttem fel, hogy aput követtem mindenhova, amikor ügyködött otthon, ezért nőként is meglehetősen talpraesett lettem, aki belevág a problémák megoldásába, legyen az bármi is. Hozzánk csak akkor jön szakember, ha nagy a baj, mert azt azért felismerem, ha valami meghaladja az ésszerű teljesítőképességünket. :) Nem érezném jól magamat egy olyan kapcsolatban, ahol én előbb fúrnék be két lyukat a falba, mint a párom. Úgy meg pláne nem, ha erre egy szakembernek kellene egy vagyont kifizetnünk.

Ennek ellenére a párom sosincs magára hagyva, mindig együtt gondoljuk ki a megoldást, de számomra férfias és imponáló, hogy utána odaáll és megcsinálja.

2019. dec. 11. 18:57
 17/19 anonim ***** válasza:

Előző, ezt apakomplexusnak hívják. Meg többféle neve is van, ha valaki az apafigurájához vonzódik, ha feltúrod a wikipédiát biztos sokmindent találsz.

Mondjuk ha egy tanyán lakik valaki, megértem amit mondasz, de feltételezem ott nem lakna olyan ember, akinek ezen dolgokhoz nincs érzéke. Egy lukat a falba mindenki be tud fúrni (egyébként nem értem mi célból kell tönkretenni a falat és a tapétát, főleg olyan rendszerességgel, hogy ez probléma legyen), egy 5 éves is. Megfogod fúrót és odatartod a falhoz. Az, hogy annak a luknak van-e értelme és megfelelő-e, már más kérdés. Az emberek legnagyobb részének soha életében nincs arra szüksége, hogy elsajátítsa a kőműves/asztalos munkák alapjait. Soha életemben nem kerültem még olyan helyzetbe, hogy nekem otthon valamit össze kellett barkácsolni.

Az autóm hobbiból szerelgetem, de komoly javítást nem végzek, mert nincs képzettségem hozzá, nem ismerhetem a buktatókat. Így nem állhatok neki futóművet szerelni, mert veszélyes, ha rossz a végeredmény. Hiába egy youtube videó meg egy csavarkulcs elég hozzá. Mint ahogy te sem értesz hozzá, amikor karakán módon nem hívsz szerelőt. A szerencse pedig melletted áll, hogy nem látod kárát ennek.

Neked megfelelési kényszered, apakomplexusod meg önbizalomhiányod van, ami a te fejedben úgy él, hogy értesz a barkácsoláshoz, meg spórolsz a szerelőn. Te is tudod, hogy ez nem erről szól. Neked ez ego kérdése. Az önképed függ tőle, hogy te, vagy a szakember fúrja be a falba a lukat. Szomorú.

2019. dec. 23. 02:15
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Neked is Boldog Karácsonyt! :D Örülök, hogy néhány mondat alapján eldöntötted milyen vagyok és meg is próbálsz meggyőzni erről. Köszönöm, hogy ennyi időt szántál rá, de sajnos teljesen feleslegesen tetted! :)
2019. dec. 23. 12:45
 19/19 anonim ***** válasza:

Apu mellett tébláboló! Én is igy voltam. Aputól ellestem a javitás,barkácsolás stb...dolgokat,anyutól főzés,sütés,varrás,mamimtól kárpitozás ☺

Egyes egyedül az árammal nem vagyok barátságban,villanyt sosem szerelnék.

De festés,mázolás,barkácsolás,vakolás,fúrás,flexelés,csiszolás stb...igen. Nekem nem kiábrándító ha a férfi nem ért hozzá,de a párom ért hozzá,így csak a keze alá szoktam dolgozni ☺

Apakomplexusom lenne? Hm...legyen,de legalább nem egy tehetetlen ,mafla nő vagyok,aki csak terpeszkedni,plázázni meg kaját rendelni tud ☺

Ezek szerint Te és én ilyen selejtesek vagyunk 😁

2020. jan. 30. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!