Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egymás összes jelszaváról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egymás összes jelszaváról tudtok? Telefonfeloldás, facebook, e-mail, bankkartya kód?

Figyelt kérdés

Mi mindent megosztunk egymással de az összes kódunkat nem mondtuk. Nincs semmi titkunk. Csak egyre többet hallom "tudom a párom telefonkódját és naponta olvasom kivel mit írt"-majd belegondoltam: mi ezt nem csináltuk és,ez lenne a normális ezt kellene? Vagy "te komolyan nem tudod párod közösségi oldal jelszavait"? És szomorúan álltam ott,hogy hát én..nem tudom. Kaptam a választ hogy "hát mi annyira bízunk egymásban h elmondtuk." De ettől még én is bízok.

N

2019. dec. 6. 18:47
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
56%

Egyedül a telefonfeloldást tudom, mert ezek a mostani telefonok már annyira primitív emberekre vannak fejlesztve, hogy azt sem várják el, hogy 4 számot megjegyezzen. Azt láttam egyszer, azóta tudom, de sosem szoktam kutakodni a telefonjában. Más kódot nem tudok. De nem is érdekel. Magánszféra mindenkinek kell. Én se szeretem, ha pl. a levelezéseimben vagy ha a fiókomban kutakodnak. Pedig nem titkolok semmit.. Illetve csak néhány karácsonyi ajándékot.

De ellenpélda: szüleim tudják egymás jelszavait (bár facebookjuk nincs). De olyannyira nem gond ez nekik, hogy közös bankkártyájuk van és kb. anyukám intézi apám pénzügyeit is. Sosem volt ebből gond, 30 éve házasok.

2019. dec. 7. 09:55
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Bankkàrtya kódja nincs, csak nekem van szàmlàm, azét tudja, de nagyon ritkàn hasznàljuk, max extra kiadàsokra mert egyébként az én fizum a megtakarításunk. Ő készpénzben kapja a fizujàt mert nàluk lehetett így kérni.

De tudjuk egymàs jelszavait, illetve a laptopjainkon automatikus a bejelentkezés, sose lépünk ki se facebookról, se emailről. Egymàs képernyőzàrjàt is tudjuk a telefonjainkon, de nem szoktunk kutakodni egymàs dolgaiban, mert minek... Feltétlen a bizalom mindkettőnk részéről. Sose nézünk sehova a màsik engedélye nélkül. Pl a párom szeptemberben hirtelen kórhàzba került és telefonon kérte, hogy írjam ki a facebookjàra hogy pár napig nem lesz ott elérhető, csak telefonon. Megcsinàltam, de pl ilyeneket, hogy privàt üzenetek, nem olvastam el. Nem az én dolgom, de amúgy magàtól el szokta mesélni ha pl valamelyik haverja ràír. Mindent meg szoktunk beszélni.

2019. dec. 7. 16:05
 23/29 A kérdező kommentje:
Miert volt neki fontos hogy minden jottment tudja hogy korhazba van szegeny es nem elerheto? Es? Mi van ha nem tudjak az ismerosei? Semmi..csak az fontos,hogy Te tudd + kozvetlen rokonai nem?
2019. dec. 7. 17:01
 24/29 anonim ***** válasza:
80%
Mi is tudjuk a férjemmel a telefon kódunkat, a bankártyát is. De eszünkbe nem jut hoy bele nézzünk egymás dolgaiba. Nyílván nincs is titkolni valónk. Ez a bizalmon múlik..
2019. dec. 8. 07:36
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Mi közöd hozzà? Neki fontos volt, mert a haverjai pl elsősorban fbn beszélnek meg talàlkozót. A net korlàtlan, fix pénzért, a mobilszàmla meg nem. Ennyi. A kórhàzba is bementek hozzà igen, mert aggódtak. Neked ez miért fàj? Nem mindegy? Talàn foglalkozz a sajàt kapcsolatoddal. Azért teszel fel kérdést, hogy beleköthess a vàlaszokba?
2019. dec. 8. 14:52
 26/29 anonim ***** válasza:
69%
Majdnem minden jelszavát tudom, de csak mert egyszer ágybeteg volt hetekig szóval megadta, de az ő engedélye nélkül nem használom a telefonját vagy bármilyen elektronikai eszközét. Ha esetleg nálam van a telefonja és valaki ír neki se érdekel ki ír neki. Mondjuk nagy előny számomra, hogy a párom lengyel így ha akarnám se tudnám elolvasni fordító nélkül:D
2019. dec. 9. 04:32
 27/29 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk egymás jelszavait és nincs is rá szükség. Viszont ha hirtelen valamiért lenne, szemrebbenés nélkül elárulnám neki bármelyiket. :)

A telefonjainkon nincs képernyőzár és bevallom, volt rá példa a 4 év alatt, hogy belelapoztam. Sokat túlórázott akkoriban, én pedig aggódni kezdtem. A kérdéseimre is mindig hülyén reagált, így hát kutattam utána. Semmi aggodalomra okot adó nyomot nem találtam. Azóta nem kutakodtam utána, nem súgja a hatodik érzékem, hogy kellene.

2019. dec. 11. 19:28
 28/29 anonim ***** válasza:
Mi szerintem nagyjából ismerjük egymás jelszavait, bankkártya pin kódot is osztottunk már meg egymással, ha a másikat küldtük el vásárolni, de azt nem jegyeztük meg. Ujjlenyomat is be van állítva a másik telójához. Mindezek ellenére soha nem ellenőrizgetjük a másikat. Csak vannak szituk, pl. "Kicsim, míg kiteregetek belepnél ide vagy oda, és elutalnád ezt meg azt, köszönöm!"
2019. dec. 15. 19:35
 29/29 A kérdező kommentje:
Mi neha jatszunk egymas holmijan de en olyankor elkalandozok masmerre es mindig latom semmi olyan nincs ami sertene a kapcsolatunkat csak rokonai 2-3 szemely aztab ennyi. O sose nezte meg a telom tobbi feluletet pedig mutogatni akartam azt mondta nem kivancsi o bizik,szeret. En is bizom csak meg kicsit gyerek vagyok. :D amugy ha SOS lenne en is barmikor elarulnam a jelszavakat!
2019. dec. 15. 20:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!