Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egymás összes jelszaváról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egymás összes jelszaváról tudtok? Telefonfeloldás, facebook, e-mail, bankkartya kód?

Figyelt kérdés

Mi mindent megosztunk egymással de az összes kódunkat nem mondtuk. Nincs semmi titkunk. Csak egyre többet hallom "tudom a párom telefonkódját és naponta olvasom kivel mit írt"-majd belegondoltam: mi ezt nem csináltuk és,ez lenne a normális ezt kellene? Vagy "te komolyan nem tudod párod közösségi oldal jelszavait"? És szomorúan álltam ott,hogy hát én..nem tudom. Kaptam a választ hogy "hát mi annyira bízunk egymásban h elmondtuk." De ettől még én is bízok.

N

2019. dec. 6. 18:47
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
84%

Telefonos ábrakódját tudom, mert vannak esetek, mikor rászorulok hogy használjam az ő telefonját valamire.

Ezen belül sosem szoktam megnézni kivel mit ír, jelszavait, kódjait sem tudom. Mi bízunk egymásban. Szerintem így egészséges és megnyugodhatsz. Akik napi szinten ellenőrizgetik egymást, ott valami nagyon nincs rendben.

2019. dec. 6. 18:50
 2/29 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudjuk egymás jelszavait. Es ez így normális.
2019. dec. 6. 18:51
 3/29 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudok és nem is akarok. Kell a privát szféra mindenkinek.
2019. dec. 6. 18:52
 4/29 A kérdező kommentje:
Kösz! Mi sem tudjuk! De mindenről beszámolunk. Megijedtem,hogy velem lehet e a baj,mikor mondták nekem hogy hát ők tudják egymás összes kódját mindenhova!! Meg azzal naponta belépnek egymás mobiljába míg a másik nem látja..pl éjjel. És megnézik kivel mikor miről chatelt. Ezt mi nem szoktuk.
2019. dec. 6. 18:55
 5/29 anonim ***** válasza:
64%

Tudjuk, mert voltak olyan esetek amikor kellett a kód (tönkre ment a telefonom, a párom számát adtam meg fontos ügyben, nálam volt az ő telefonja, megkért mert beteg volt vegyek le pénzt a kártyájáról és vigyem el valakinek). A telefonomat a párom állította be, így minden kódomat tudja hozzá.

Egy laptopot használunk, ő menti az összes használt jelszavát, sosem jutott eszembe nézegetni semmit, mert nem érdekel.

2019. dec. 6. 19:01
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Informatikusként mondom, hogy a jelszavaim nem adom meg senkinek, és más jelszavára se vagyok kíváncsi. Teljesen mindegy, hogy egy idegen emberről van szó, vagy a páromról. Más jelszavát felhasználni bűncselekmény, nincs miről beszélni.

Teljesen más téma a bizalom és a magánszféra védelme. Én személy szerint megbízom a családomban, előlük nem védem paranoiásan a magánszférám. Nincs előttük titkolnivalóm, simán ott hagyom a notebookot megnyitott facebookkal és gmaillel. Nem gondolom, hogy kutakodnának utánam, viszont nem esne jól, ha esetleg kiderülne, hogy mégis. Mert ez már sérti az ember magánszféráját. Valamint bízom bennük annyira, hogy nekem se jutna eszembe ő utánuk kutakodni.

Bankkártya PIN kód, netbank jelszó, céges jelszavak viszont szigorúan tabu téma mindenkinek, ezeket tényleg védem, és esélyt se adok senkinek arra, hogy visszaéljen velük. Egyrészt magam védve, és mást is, nehogy súlyosabb bűncselekményt kövessen el. Anyám mondta még régen, hogy megadja a netbank jelszavát arra az esetre, ha valami történne vele, akkor fel tudjam venni a pénzt. Mondtam, hogy ezt nagyon gyorsan felejtse el, semmi kedvem börtönbe menni.

2019. dec. 6. 19:25
 7/29 anonim ***** válasza:
78%
Semmilyen jelszavát nem tudjuk egymásnak és nem is érdekel minket.
2019. dec. 6. 19:29
 8/29 anonim ***** válasza:
70%
Én tudom mindet, telefont nem is kódolja, mert minek. A bankkártya az ő nevén van, de én is használom.
2019. dec. 6. 19:35
 9/29 A kérdező kommentje:
Es aki tudja a telo kodot vagy nincs kod.. BELEOLVAS a parja beszelgeteseibe? De oszinten..
2019. dec. 6. 19:41
 10/29 anonim ***** válasza:
78%

Én erre azt mondanám, hogy mi meg nem tudjuk egymás jelszavát, mert mi tényleg bízunk egymásban.

Amúgy a face jelszót nem, nem is érdekel. A bankkártyát igen, mert szoktuk használni, telefonokét sem, mert nem érdekel.

2019. dec. 6. 19:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!