Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátomnak hogy kisbabának lesz?
Meg csak most költöztunk össze pár hete. Mi mindent megbeszéltünk hogy mikor lesz az esküvő, mikor lesz gyerek, mit akarunk..
Most tuti terhes vagyok mert már késik 2 hete nekem mindig pontosan megjön. Ma csináltam egy tesztet és az pozitív lett én nagyon nagyon örültem neki de eszembe jutott hogy mi lesz ha barátom nem örül neki mert nem ez volt tervezve. Mondta is hogy gyerek csak házasság utan
2 éve vagyunk együtt. Én meg suliba járok de dolgozok is mellette 21 éves vagyok
Ő is dolgozok 24 éves
Részletesen elmondta a jövőre vonatkozó aggályait?
Kezdi az esetlegesen felmerülő problémákra az előrelátható kézenfekvő megoldásokat gyártani?
Mekkora ismeretségei/baráti körrel rendelkezik? Családi kapcsolatai rendben vannak, számíthat rájuk Ő is?
Igen ő is számíthat családjára, baratokra.
Azota már sokkal jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!