Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy mondjam el a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a barátomnak hogy kisbabának lesz?

Figyelt kérdés

Meg csak most költöztunk össze pár hete. Mi mindent megbeszéltünk hogy mikor lesz az esküvő, mikor lesz gyerek, mit akarunk..

Most tuti terhes vagyok mert már késik 2 hete nekem mindig pontosan megjön. Ma csináltam egy tesztet és az pozitív lett én nagyon nagyon örültem neki de eszembe jutott hogy mi lesz ha barátom nem örül neki mert nem ez volt tervezve. Mondta is hogy gyerek csak házasság utan

2 éve vagyunk együtt. Én meg suliba járok de dolgozok is mellette 21 éves vagyok

Ő is dolgozok 24 éves

2019. nov. 30. 23:26
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
20%
Azért arra készülj, hogy a barátod nem biztos, hogy örülni fog. Gondold át, hogyha lelép, akkor hogy tudod egyedül felnevelni a gyereket. (Örökbe is adhatod, ha nem tudjátok/tudod a felnevelését vállalni. Jobb opció,mint az abortusz)
2019. dec. 1. 09:48
 22/46 anonim ***** válasza:
88%

Gondolom ezt is te írtad ki:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Becsúszott terhességnél nem kell kreatívkodni, fogd már fel.

2019. dec. 1. 09:52
 23/46 A kérdező kommentje:
Szedek gyógyszert de kihagytam pár szemet mikor nem voltunk itthon
2019. dec. 1. 10:10
 24/46 anonim ***** válasza:
100%
Biztos kiba..ott felelősségteljes szülő leszel, ha már a védekezésnél is csak ennyire vagy képes.
2019. dec. 1. 10:20
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
És gondolom olyanról sose hallottál, hogy ha kihagysz pár szemet, akkor gumit kéne húzni. A pasid biztos marha boldog lesz. Már látom a következő kérdésed: "Kicsit hamarabb jött a gyerek, mint gondoltuk, a pasim azt akarja, vetessem el. Mit tegyek?"
2019. dec. 1. 10:40
 26/46 anonim ***** válasza:
75%
Te gyereket akartál. Ez már az első kérdésedből is kiderült. Ennek érdeeben nem szedted a gyógyszert. Egyáltalán nem biztos, hogy a pasid most akar gyereket. És miután ilyen "ügyesen" csőbe húztad, örülj, ha egyáltalán veled marad. De ne lepődj meg, ha lelép, vagy abortuszt javasol. Ha veled is marad, és megtartjátok a gyereket, ti már férj-feleség nem lesztek. A pasik nem szeretik, ha gyerekkel akarják őket megfogni. Ilyen esetek után inkább megtartják maguknak a szabadságukat, hogyha nem most, de pár év múlva le tudjanak lécelni. Gratulálok. Egyébként pedig csak mutasd meg neki a tesztet. Jó nagy sokk lesz neki.
2019. dec. 1. 11:09
 27/46 anonim ***** válasza:
48%

Azt a kérdést én írtam ki (de már baromira bánom) nem a Kérdező.

2019. dec. 1. 19:39
 28/46 anonim ***** válasza:
Mi lett, elmondtad? Mit szólt?
2019. dec. 1. 20:32
 29/46 A kérdező kommentje:
Igen elmondtam nagy nehezen, nem örül neki ideges nem szól hozzám.
2019. dec. 1. 20:34
 30/46 anonim ***** válasza:
62%
Ne szekald, adj neki par napot, es ird meg mi lett, ha mar igy felborzoltad a kedelyeket, remelem minden rendben lesz
2019. dec. 1. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!