Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátomnak hogy kisbabának lesz?
Meg csak most költöztunk össze pár hete. Mi mindent megbeszéltünk hogy mikor lesz az esküvő, mikor lesz gyerek, mit akarunk..
Most tuti terhes vagyok mert már késik 2 hete nekem mindig pontosan megjön. Ma csináltam egy tesztet és az pozitív lett én nagyon nagyon örültem neki de eszembe jutott hogy mi lesz ha barátom nem örül neki mert nem ez volt tervezve. Mondta is hogy gyerek csak házasság utan
2 éve vagyunk együtt. Én meg suliba járok de dolgozok is mellette 21 éves vagyok
Ő is dolgozok 24 éves
Minél hamarabb és minél egyszerűbben.
Mondd, hogy te sem így tervezted, de ez most így alakult.
Vesd be ezt a pszicholgiai trükköt.
"-Szivem, valamit el kell mondanom....terhes lettem apádtól...dehogy, dehogy, csak szopatlak, tőled vagyok terhes."
Így a sokk az, hogy nem tőle, nem pedig az, hogy terhes vagy. 😀
Akkor miért nem húzott gumit?
Vagy nem tudja, hogyan lesz a gyerek?
Mondd meg neki, ha a terveit tartani akarja, akkor gyorsan neki kell állni az esküvő szervezésének. 😃
"Lesz egy fattyúnk"
Na jó nem, simán csak mond meg neki, aztán ennyi. Úgyse tehet ellene semmit. Ha akarja, tök jó, ha nem beszopta, miért nem védekezett jobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!