Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy mondjam el a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a barátomnak hogy kisbabának lesz?

Figyelt kérdés

Meg csak most költöztunk össze pár hete. Mi mindent megbeszéltünk hogy mikor lesz az esküvő, mikor lesz gyerek, mit akarunk..

Most tuti terhes vagyok mert már késik 2 hete nekem mindig pontosan megjön. Ma csináltam egy tesztet és az pozitív lett én nagyon nagyon örültem neki de eszembe jutott hogy mi lesz ha barátom nem örül neki mert nem ez volt tervezve. Mondta is hogy gyerek csak házasság utan

2 éve vagyunk együtt. Én meg suliba járok de dolgozok is mellette 21 éves vagyok

Ő is dolgozok 24 éves

2019. nov. 30. 23:26
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
89%
Mutasd meg a tesztet :)
2019. nov. 30. 23:31
 2/46 anonim ***** válasza:
100%

Minél hamarabb és minél egyszerűbben.

Mondd, hogy te sem így tervezted, de ez most így alakult.

2019. nov. 30. 23:34
 3/46 anonim ***** válasza:
92%
Hát márpedig ha becsuszott ott ketten voltatok. Pont annyira az ő felelőssége mint a tiéd. Vagyis szerintem örömmel mond, remélem örülni fog ő is.
2019. nov. 30. 23:35
 4/46 anonim ***** válasza:
100%
Mondd ezt: terhes vagyok.
2019. nov. 30. 23:41
 5/46 anonim ***** válasza:
16%

Vesd be ezt a pszicholgiai trükköt.

"-Szivem, valamit el kell mondanom....terhes lettem apádtól...dehogy, dehogy, csak szopatlak, tőled vagyok terhes."

Így a sokk az, hogy nem tőle, nem pedig az, hogy terhes vagy. 😀

2019. nov. 30. 23:44
 6/46 anonim ***** válasza:
63%

Akkor miért nem húzott gumit?

Vagy nem tudja, hogyan lesz a gyerek?

Mondd meg neki, ha a terveit tartani akarja, akkor gyorsan neki kell állni az esküvő szervezésének. 😃

2019. nov. 30. 23:51
 7/46 anonim ***** válasza:
94%
Még két ember, akik még nem akarnak gyereket, de védekezni csak nem sikerül...
2019. dec. 1. 00:17
 8/46 anonim ***** válasza:
90%
Voltam ilyen helyzetben. Ráadásul mi együtt se éltünk még. Skypeon mondtam el, körítés nélkül. Mondtam hogy késett, csináltam tesztet, pozitív. Felesleges rizsázni. Jobb a lényegre térni. Így is kell majd neki pár perc hogy felfogja.
2019. dec. 1. 00:19
 9/46 anonim ***** válasza:
45%

"Lesz egy fattyúnk"

Na jó nem, simán csak mond meg neki, aztán ennyi. Úgyse tehet ellene semmit. Ha akarja, tök jó, ha nem beszopta, miért nem védekezett jobban?

2019. dec. 1. 00:27
 10/46 anonim ***** válasza:
82%
Hogy lehet terhes valaki ha nem tervezi?
2019. dec. 1. 00:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!