Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátomnak hogy kisbabának lesz?
Meg csak most költöztunk össze pár hete. Mi mindent megbeszéltünk hogy mikor lesz az esküvő, mikor lesz gyerek, mit akarunk..
Most tuti terhes vagyok mert már késik 2 hete nekem mindig pontosan megjön. Ma csináltam egy tesztet és az pozitív lett én nagyon nagyon örültem neki de eszembe jutott hogy mi lesz ha barátom nem örül neki mert nem ez volt tervezve. Mondta is hogy gyerek csak házasság utan
2 éve vagyunk együtt. Én meg suliba járok de dolgozok is mellette 21 éves vagyok
Ő is dolgozok 24 éves
16-os válaszoló vagyok.
Olvasd el még egyszer legalább, amit írtam! NE FÉLJ, NE AGGÓDJ, MINDEN RENDBEN LESZ, HA EGY KICSIT CSILLAPODIK!!!
Ui: időre lesz szüksége Mindkettőtöknek. (Én már láttam olyan házasságot - imacsoportban -, ahol elcsodálkoztam, hogyan bírják egymás mellett. DE TÖBB ÉVTIZEDE MŰKÖDIK!!!)
Nem csodálom, hogy ideges.
Beszélj vele, hogy mi legyen. Az a baj, hogy ti most tényleg nem vagytok abban a helyzetben, amikor jöhetne a baba, csak az időzítés nem jó. Egy fizetésből nem jöttök ki hárman, neked a tanulás félbe szakad, és pár hét együtt éles semmi. Meg az is lehet, hogy nem tudtok egy fedél alatt megmaradni.
Egyedül is tudod vállalni a babát? Gondold végig, hogy ő bármikor kiléphet, neked pár napod van dönteni. Akárhogy döntesz, az onnantól örökre szól.
A másik komoly kérdés, hogy ha elveteted, azt a kapcsolat kibírja-e? Sajnos nem biztos, mivel te szeretnéd a babát.
Azt meg se említsd, hogy pár szem tabletta kimaradt! Jobb, ha sose tudja meg, mert onnantól nem győzöd meg, hogy véletlen volt.
Nem mond róla semmit és rossz kedve van.
Meg nem mondta hogy véres sem el ha nem szeretne már Mondta volna
Mondd meg Neki, hogy GONDVISELŐTÖK SZÜLETIK ARRA AZ ESETRE, HA KELL EGY CSEPPNYI VIGASZ A NEHEZEBB IDŐKBEN!!! (Hátha akkor megjön az Életkedve.)
Esetleg azt, hogy egy Hősnek tekinted, ha lesz elég Türelme és Kitartása Felnevelni Veled együtt azt a Kis Életet...
REMÉLJETEK ÉS BÍZZATOK A SZEBB JÖVŐBEN!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!