Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam ezt el a barátomnak? Nagyon szeretem de nem akarok még oda költözni nem azért mert nem szeretem.
Hugom miatt akarok még itthon lenni mert tudom milyenek a szüleink hogy nem foglalkoznak vele nem segítenek neki tanulni leckét írni utána meg ha rossz jegyet kap lecseszik. Neki lenne rossz ő szenvedne ha én elköltöznek és én emiatt nem tudok. Kb mintha én lennék az anyja mindent tőlem kérdez meg amit akar, szerintem jobban szeret engem mint anyát.. Mikor elmegyek este a barátomhoz aludni akkor is szomorú mindig mondja hogy mikor megyek haza, meg hogy menjek haza ne maradjak sokaig
Barátom már egy ideje mondogatja milyen jó lenne össze költözni. Én félek majd azt hiszi hogy ez csak kifogás nekem.
21 éves vagyok
Nem tudja.
Még csak ötödikes a hugom
Beszélj vele, legyél őszinte, és találjátok megoldást.
A húgod csak 10 éves, még hosszú évekig tanulni fog, és lehet, hogy élete végéig ilyen szoros lesz köztetek a kapcsolat. Ami nem baj, sőt. De nem teheted félre a kapcsolatod miatta 10 évre.
Jó kompromisszum lenne, ha a húgod sokat lehet nálatok suli után, felhívhat, ha gond van a leckékével, és kineveztek egy napot a héten, amikor nálatok aludhat.
Vele is beszélj, hogy ez az élet rendje, őt ugyanúgy szereted, de a párok együtt élnek, hogy jobban megismerjék egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!