Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket megütne a párotok, ha nagyon feldühítenétek?
Figyelt kérdés
Szerintetek az a normális, ha egy férfi nem üt meg egy nőt még akkor sem, ha az nagyon felbosszantja? Vagy létezik olyan helyzet, amikor ez elkerülhetetlen?
Én ugyanis egy veszekedésünk alkalmával elkezdtem lökdösni a férjemet és megráncigáltam a pulóverét. Sajnos nem sok kellett, ahhoz, hogy ő is ugyanezt tegye velem, láttam rajta, hogy legszívesebben megütne és ha nem szólok rá, akkor meg is teszi. Szerintetek ez normális reakció volt, vagy vannak olyan férfiak, akik nem tennék ezt meg semmilyen körülmények között sem.
2019. nov. 28. 14:29
11/15 anonim válasza:
A fizikai erőszak semelyik fél részéről semmilyen kapcsolatban nem normális. Nem normális sem a pofon, sem a lökdösődés, sem a pulóver-ráncigálás. Nem normális, amit tettél. Én nem viselkednék így soha a férjemmel. És ő sem ütne meg soha engem.
12/15 anonim válasza:
Soha nem utnem meg a baratnomet, de te sem vag normalis az fix.
13/15 anonim válasza:
"Torka szakadtából üvöltött velem és belevágott a falba ököllel."
Én ezek után sem érezném magam mellette biztonságban, de ki milyen állattal él.
14/15 anonim válasza:
13: Én pedig nem vagyok az a hülye nő, aki szemet huny a dolgok felett, de az sem, aki össze-vissza kombinál. Túlfeszítettem a húrt. Komolyan elmentem addig, hogy a helyében én már rég széttörtem volna mindent a szobában. Szégyellem is magam miatta, de nem vagyok álszent, ha valaki olyan lett volna velem, mint én vele, ennyire sem lettem volna figyelmes.
15/15 anonim válasza:
Van olyan nyomós ok amiért igen, de én is őt.
Egyébként nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!