Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok mennyire utasìt titeket?
Igazából semennyire mert sokkal inkább hiszünk a rend fenntartásában mint a rendrakásban. De az ilyen pitiáner dolgok mint elrakni egyetlen kicseszett dolgot ami nem a helyén van egyikőnket se érdeklik. Ott rohadjon meg az a zacskó rizs, majd meg lesz csinálva és eltűnik. Azt biztos senkitől nem viselném el ha ilyen apró baromságokkal piszkálna naponta ahelyett, hogy megfogja és elteszi ha én elfelejtettem.
Ez a "hát én nem fogom elpakolni amit ő vett" is hatalmas baromság. Könyörgöm egy háztartásban éltek, ne okozzon már gondot elrakni azt a kaját amit te is eszel.
Pedig jogos. Miért ő tegye el azt a nyomorult rizset is? Akkor tulajdonképpen mindent megcsinálhat helyette, mert a párja szerint minden amiért megszólja szerinte hülyeség és felesleges - úgy tűnik. Ráérünk arra még szöveg ismerős. Nekem sem rendmániás az ember. Én várok türelmesen aztán rázúdítom. Mindig azt mondja mert ne figyelmeztessem előre hiszen ő megcsinálja. Aztán egy hét múlva csak emlékeztetem, hogy nyilván ezeket már mind "megcsináltad"... Ez nem hiszti. Másik ember után örökké pakolni a sok szirszart (is) nagyon fárasztó és a leszarom hozzáállás is.
Nem téged szolgáljon ki bár azt is megteheti ő is, hanem maga után tegyen rendet! Nagy különbség. Ő nem ott lakik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!