Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Babánk lesz és még nagyon fiatalok vagyunk, tanulás mellett semmi komolyabb háttérrel, sikerülhet?
Olyat semmiképp, hogy vetesse el. Ez a kicsi a miénk még ha véletlenül is. Én 24, ő 21.
Család biztos segít majd ebben biztos vagyok de egyelőre tanulni is sokat kell még és azutân se rögtön felül kezdi az ember.
Van aki tapasztalt hasonlót? Hogy alakult? Ez a lány mindenem, ő van az életem közepén.
Rettegek hátha a mindennapi nehezségekkel valamit elveszítünk.
Esetleg megváltozok és olyan leszek amilyen sose szerettem volna.
Normális ez a stressz??
Az a kecske akire hivatkozol az tisztában van vele, hogy a tetteinek következménye van.
Képmutatással sose fogod senki fölé emelni magad, csak arra világít rá, hogy mennyire sekélyes vagy.
24 vagyok.
Én elfogadok minden érvet és természetesen igazat adok. Nem mondtam egy szóval sem, hogy felelősségteljes hozzáállás volt a védekezés nélküli szex, a semmire. Nem mondtam hogy helyes gyerek fejjel gyereket vállalni mondván, hogy majd a család segít. Nem normális helyzet ez az egész, de ettől függetlenül ez a gyerek már itt van és ha itt van, akkor az a lehető legnormálisabb felfogás, ha megpróbálnak felnőni a feladathoz.
Az jelen helyzetben nem segít, ha mindenki kioktatja a kérdezőt hogyan kellett volna. Ez már teljesen mindegy. Szerintem egy életre megtanulja az elkövetkezendő években magától is hogyan kellett volna...
Én csak azt kívánom, hogy ennek a nem átgondolt, felelőtlen helyzetnek ne a gyerek lássa kárát!
Pedig a gyerek fogja ez papírforma.
Amilyen a szülő olyan a gyerek.
Amilyen az apja olyan a fia.
Amilyen az anyja olyan a lánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!