Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Babánk lesz és még nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Babánk lesz és még nagyon fiatalok vagyunk, tanulás mellett semmi komolyabb háttérrel, sikerülhet?

Figyelt kérdés

Olyat semmiképp, hogy vetesse el. Ez a kicsi a miénk még ha véletlenül is. Én 24, ő 21.

Család biztos segít majd ebben biztos vagyok de egyelőre tanulni is sokat kell még és azutân se rögtön felül kezdi az ember.

Van aki tapasztalt hasonlót? Hogy alakult? Ez a lány mindenem, ő van az életem közepén.

Rettegek hátha a mindennapi nehezségekkel valamit elveszítünk.

Esetleg megváltozok és olyan leszek amilyen sose szerettem volna.

Normális ez a stressz??

2019. nov. 8. 09:53
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
30 éves vagyok, soha életemben nem szeretkeztem védekezés nélkül. Ha meg nem nagyon védekeztek, akkor nem kell csodálkozni, hogy terhes lesz a barátnőd. Nem kéne elszabadulnia az indulatoknak és akkor nem kellene azon gondolkozni most, hogyan fogtok tovább tanulni.
2019. nov. 8. 13:03
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

21-es hiába mondod neki.

Nézd neg 19-es válaszát is.

Majd nézzük meg,hogy pénz nélkül hova juttok el?

Megnézzük mennyire jutnak majd pénz nélkül mert hát az minek,nem?

Igazi felelősségteljes felnőttek.

JA NEM,de nem baj majd lehet jönni szídniuk a kormányt,a gazdagokat meg oldja meg màs nekik.

2019. nov. 8. 13:07
 23/33 anonim ***** válasza:
15%
Ha szeretitek egymást és a család is segít, akkor nem kérdés, hogy tartsátok meg! Lehet az első időszak döcögősebb lesz, de amint megszületik a baba nem fogod megbánni. Ismerek olyan párt ahol 18 évesen szült a lány, később visszament tanulni, most 35 éves és semmiről nem kellett lemondania az életben, sőt.
2019. nov. 8. 13:18
 24/33 anonim ***** válasza:
36%

Nem szeretem ezt a hozzáállást. Miért kell neki esni a kérdezőnek és leteremteni, hogy mi lett volna HA? Nem tök mindegy? Nem védekeztek, viselik a következményeket és szerintem jól állnak hozzá. A baba megfogant, megtartják és megpróbálják a legjobbat kihozni a helyzetből.

Ennek a közösségnek segítenie kéne hasznos tanácsokkal az embereket, nem lehúzni azzal, hogy mekkora felelőtlenség volt a tette. Igen, az volt. Ha nincs meg az anyagi háttér, felelőtlenség védekezés nélkül szexelni tudva, hogy nem fér még bele az életükbe egy gyerek. Szerintem ezt tudja a kérdező és tudja a párja is, de a helyzet már itt van és kár azon agyalni mi VOLT. Ami volt, elmúlt, most a jövőre kell felkészülni.

Pl. azzal, hogy bármit is csinálsz/tanulsz most, kezdj el dolgozni!!! Keress pénzt, hogy eltudd tartani a leendő kis családodat, hiszen mostantól az lesztek. A tanulást csináld este, vagy levelezőn, de ebben a pillanatban most ez másodlagos.

A mai világban az életetek derekán vagytok, de hiszem, hogy megtudjátok oldani, ha igazán akarjátok. Nehéz lesz, hiszen az érezhetően megrengett az anyagi és az érzelmi biztonságotok is. Ez most inkább probléma, mint örömforrás. Azon kell dolgoznotok, hogy a probléma érzést leküzdjétek, az akadályokat jól vegyétek és áttudjatok lépni abba a fázisba, amire még nem voltatok felkészülve: hogy család legyetek!

A mindennapi nehézségekben is arra kell figyelni, hogy minden áldott nap és minden áldott zökkenő mellett néha egymásra nézzetek, megfogjátok a másik kezét és együtt menjetek tovább. Ez egy döntés és odafigyelés kérdése.

Nyilván a stressz normális benned, hiszen nem tervezetten lettél apa.

2019. nov. 8. 13:27
 25/33 anonim ***** válasza:
83%

Nem érted 24-es az a baj.

Felelősséget vállalok az életemèrt ez a kulcs.

Felelőtlen emberekkel van tele az ország.

Nézd meg hol tartunk?

Románok előbbre vannak lassan,de semmi baj nincsen.

2019. nov. 8. 13:32
 26/33 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem kamu kerdes de ha esetleg nem akkor valaszolok.

19 eves lany vagyok es utalom a gumit (szerintem nektek ez ismeros lehet) kulonbozo fetisek miatt nagyon ritkan hasznaltam de mar teljesen letettem rola. DE en legalabb szedek fogamzasgatlot. Az hogy ti vedekezes nelkul vagytok egyutt varhato volt hogy elobb utobb hozza ezt az eredmenyt. En kivanom hogy szeretetben feltudjatok nevelni! De nem lesz konnyu. Nagyon sokszor mikor azt hittem be fog csuszni arra gondoltam hogy jo is lenne mert szeretem a gyerekeket, de mindig mikor teszteltem sirni tudtam volna hogy kerlek inkabb megse, tul fiatal vagyok hozza. Az egy dolog hogy dolgozom es semmire se lenne gondja de ti ezt se nagyon mondhatjatok el magatokrol. Remelem a szuleitek tamogatoak lesznek, de nagyon kis butuskak vagytok meg. De a hibajabol tanul az ember. Fiatalabb vagyok nalatok de nem ertem hogy miert nem tudtatok gondolkozni. Az is eszembe jutott hogy valami gond van a fejetekben...nem hiszem hogy egyutt fogtok maradni mert meg erett egeszseges fejjel is 10 terhessegbol szerintem utana 5-6 kapcsolat kuka. Es innentol aztan nem ugy megy hogy csettintesz es aladfekszenej, hanem ha a kisbaba nem sir es alszik vagy legalabb nyugton van ja ES arra szamits hogy a baratnod teste is fog valtozni nem feltetlen kedvedre! Elgondolkoznek de ha kepesnek erzitek magatokat ra akkor sok sikert a neveleshez.

2019. nov. 8. 13:52
 27/33 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem azért a biológia, meg a hajlam is közrejátszik a megfogan vagy sem kérdésben. Pl a feleségemmel csak akkor lett gyerekünk, amikor beletrombitáltam az asszonyba, máskor soha, pedig nincs gumi meg semmi. Nem is megyek el benne, nálunk kb ennyi a védekezés, mert tudom, hogy abból jó eséllyel gyerek lesz. De ha csak úgy elvagyok benne, majd kiveszem, mielőtt felszólal az Örömóda, az teljesen oké.

Egy jól összeszokott pár tudja, hogy mi a rizikófaktor, és mi nem. Nem az átlag standardre gondolok, hanem ami arra a két egyénre vonatkozik.

2019. nov. 8. 13:58
 28/33 anonim ***** válasza:
77%

#24 Tényleg nem érted.

Ha valaki felelősségteljes akkor védekezik, akkor belátja azt, hogy egyáltalán nem csúszhat be a gyerek amíg nincsenek olyan helyzetben.

Ha valaki nem védekezik és becsúszik neki a gyerek fiatalon az pontosan egy nagyon jó jel arra, hogy egyáltalán nem alkalmas szülőnek. Aki annyira ösztönlény, hogy egy ilyen komoly dologra csak annyit tud mondani, hogy hát eluralkodtak az érzelmek az a közelébe se menjen egy gyereknek.

Egy gyereket nem csak pénzelni kell. Az a legkevesebb. Gyerek ne vállaljon gyereket. A gyerekneveléshez komoly, érett, következetes mentalitás kell ami a kérdezőben egyértelműen nincs meg.

2019. nov. 8. 14:16
 29/33 anonim ***** válasza:
48%

"A gyerekneveléshez komoly, érett, következetes mentalitás kell"

Sajnos a társadalomra nem ez jellemző, még akkor sem, ha valaki tehetős és iskolázott. Tisztelet a kivételnek.

Amúgy nem mondta senki, hogy a kérdező ne nőne fel a feladathoz, hisz erre készülni nem lehet, akkor derül ki, hogy ki milyen szülő, amikor ott a gyerek, lehetsz akármennyire komoly, diplomás értelmiségi, attól még nyugodtan lesz{rhatod a gyereked. Hány ilyen van.

2019. nov. 8. 14:33
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez mind oké, csak nem mindegy, hogy arra is időt kell még szánnod, mint jelen helyzetben, hogy megteremtsd csak a napi betevődrevalót, vagy hogy megfelelő helyen élhess.

A kérdezőéknek, ahogy olvastam, még se lakás, se jó pár éves munkai tapasztalat, se megtakarítás.

Tehát így még inkább leszívja az ember erejét. Sokkal egyszerűbb, mikor csak és kizárólag a picire kell a szülőknek fókuszálni.

2019. nov. 8. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!