Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Babánk lesz és még nagyon fiatalok vagyunk, tanulás mellett semmi komolyabb háttérrel, sikerülhet?
Olyat semmiképp, hogy vetesse el. Ez a kicsi a miénk még ha véletlenül is. Én 24, ő 21.
Család biztos segít majd ebben biztos vagyok de egyelőre tanulni is sokat kell még és azutân se rögtön felül kezdi az ember.
Van aki tapasztalt hasonlót? Hogy alakult? Ez a lány mindenem, ő van az életem közepén.
Rettegek hátha a mindennapi nehezségekkel valamit elveszítünk.
Esetleg megváltozok és olyan leszek amilyen sose szerettem volna.
Normális ez a stressz??
"még ha véletlenül is"
WTF????
Talán figyelmetlenek voltatok, és nem védekeztetek megfelelően! Vállaljátok már a tetteitek után járó következményeket, könyörgöm! Ez a felnőtté válás első lépcsője, hogy vállalod a felelősséget.
A gyerek nem jött csak úgy. Ti csináltátok!
Kössétek fel a gatyátokat, nagyon nehéz lesz, elb..sztátok, de imádkozzatok, hogy a szülők, plusz egy kis hitellel minden megoldódik.
A minimálbért meg egyébként is megkapja az, aki dolgozik.
Kinek mi a szakmája, vagy lesz?
Vegyétek fel a csok-ot, ha már ilyen helyzetbe kerültetek.
Biológia mindkettő. Nekem apukám kutató, így családi dooog ez is.
Védekezni meg hát nem nagyon szoktunk és képzeld elszabadultak az indulatok.
A lányt sose hagynám ott csak nem akarom magamat a terhek alól kimenteni
"Védekezni meg hát nem nagyon szoktunk és képzeld elszabadultak az indulatok."
B+, de ha d..gsz, akkor védekezni KÖTELEZŐ!
Vagy a nagyfej biológus szüleitek ez nem tanították meg nektek?
Szánalom és szégyen!
Az ember azért jóval bonyolultabb lény mint egy kecske amelyik az ól és a rét között tengeti êletét.
Van, hogy az érzelmek uralkodnak.
Ennyi.
Az nem érzelem, hogy megérzed a pi.na szagot, és egyből megugrod, védekezés nélkül. Ilyet pont egy kecske csinál.
Menj legelni!
Szegény gyereket sajnálom.
Ha az érzelem uralkodik, nem lehet gumit húzni?
Egyébként mondjátok el a szülőknek, a CSOK nem hülyeség és ha így haladtok a babaváró hitelt sem kell majd visszafizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!