Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mennyire törődsz az otthonotokkal?
..a munka mellett bár fáradt vagy mégis de megcsinálod mert érzed fontos, mert mégiscsak az otthonod.
Úgy erzem bnőmet nem érdekli az otthonunk. Ha ő olyan hangulatba van akkor semmi nem érdekli se az h nincs vacsi se az h bedobjon mosást stb, mert a pihenés jár neki...
Én megcsinálok magamtol sokmindent mert látom h meg kell. Hagyjuk most ezt a felesben a házimunka dolgot.
Amíg mind a ketten dolgoztunk, mind a ketten végeztünk házimunkát. Most én kiestem a munkából (szülés előtt vagyok), így mindent én csinálok itthon, főzés, mosás, takarítás. Most, hogy itthon vagyok, nem szorulok rá arra, hogy együtt végezzünk. Szeretek törődni az otthonunkkal, sokkal jobban, lelkesebben rendezgetem, csinosítom a sajátunkat, mint a régi albérletünket.
Persze van, hogy már nagyon odavagyok, mindenórásként én sem vagyok szuperhős, vannak lustább napjaim, amikor reggelig vár a mosogatás, vagy ma hideg kaja van, mert szétmegy a derekam, de ez nem rendszeres, és egyszer-egyszer megengedem magamnak ezt a luxust.
"Én megcsinálok magamtol sokmindent mert látom h meg kell. Hagyjuk most ezt a felesben a házimunka dolgot."
Persze, megcsinálod, mert nincs minden megcsinálva, különben gyanítom a kisukjadat se mozdítanád. Ès azt is gyanítom, hogy mèg így sem csinálsz annyit mint a barátnőd, különben nem írtad volna azt az utolsó mondatot. Na erről ennyit. Legközelebb majd akkor szólalj fel, ha normál mèrtèkben kiveszed a rèszed, nem csak nèha nagy durrogva, hogy mi az, hogy ezt is nekem kell....
Hadd döntsön már el, hogy mit gondol kètsègbe. :))))
Már messziről látszik, hogy marhára nem vagy benne fele rèszben, ahogy lennie kène. Ès amíg nincs így, addig csendben legyèl. Nem mindenkinek az az èlet, hogyha van egy kis szusszanásnyi ideje, akkor is azt késsel mit lehetne megcsinálni.
Tudok olyanról aki csak hétvégén főz ,és a férjének nincs ezzel baja mert tudja jól hogy hétköznap munka után fáradt a felesége és nem várja el ,hogy minden 2.nap főzzön mosson meg takarítson rá.
Teljesen normális ha hétvégére marad a házimunka MEGOSZTVA. Nem kell elvárni a másiktól,hogy majd mindig ő csinálja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!