Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nőként mennyire törődsz az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként mennyire törődsz az otthonotokkal?

Figyelt kérdés

..a munka mellett bár fáradt vagy mégis de megcsinálod mert érzed fontos, mert mégiscsak az otthonod.

Úgy erzem bnőmet nem érdekli az otthonunk. Ha ő olyan hangulatba van akkor semmi nem érdekli se az h nincs vacsi se az h bedobjon mosást stb, mert a pihenés jár neki...

Én megcsinálok magamtol sokmindent mert látom h meg kell. Hagyjuk most ezt a felesben a házimunka dolgot.

2019. nov. 6. 09:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
40%

Ezért biztosan le leszek hurrogva, de én még maradi vagyok.

Én, mint nő, akármennyit is dolgozom, mindig az én "feladatomnak" éreztem, hogy a házunkat otthonossá és tisztává varázsoljam.

Akkot vagyok nyugodt, hogy tiszta és rendben van minden, ha én csinálhatom.

Szeretek gondoskodni a férjemről és a gyermekünkről, vagy a vendégeinrkől.

Persze, ez nem azt jelenti, hogy a férjem sosem segít be a házimunkába.

De alapvetően ezt, magaménak érzem.

De úgy vagyok vele, hogy minden felnőtt embernek és egy életrevaló gyereknek is, kutya kötelessége lenne, lagalább saját maga után elpakolni, hogy ne disznóólban éljen.

2019. nov. 6. 10:05
 2/18 anonim ***** válasza:
87%

Miert hagyjuk?

Te szoktal fozni,mosni?

Vagy a sok mindent megcsinalsz azt jelenti,hogy 2 evente beversz egy szoget a falba?

2019. nov. 6. 10:11
 3/18 anonim ***** válasza:
94%
A fôzés és a mosás az enyém, meg nyilván olyan dolgok, amik napközben kialakulnak, pl a gyerekek ézkezése után söprés, ebéd után felmosás, ha kiborul vmi, vagy koszosak lesznek az udvaron, akkor is én intézem, hiszen én vagyok itthon velük. Mosogatni a férjem szokott, illetve a gyerekekkel az estét is nagyrészt ő csinálja (ő fürdet, együtt vacsi, együtt mesélés). Úgy kimondottan takarítani hétvégén szoktunk, együtt.
2019. nov. 6. 10:21
 4/18 anonim ***** válasza:
89%

Az mit jelent, hogy sok mindent megcsinálsz?

Nálunk pl. le vannak fektetve a kis szabályok:

főzés-mosogatás közös

bevásárlást nagyrészt a párom végzi

takarítás-mosás az én feladatom

És, ha ez így meg van, mindenki tudja, hogy mi a feladata, így soha nincs belőle problèma.

Plusz, én még apukámnál is takarítok, mosogatok, mosok, anyukám már lassan 3 éve, hogy meghalt, sajnos.

2019. nov. 6. 10:23
 5/18 anonim ***** válasza:
84%
A szüleim megosztják a házimunkát (főzés, mosás, takarítás...), kert nincs, panelban élnek, de ha lenne, akkor sem lenne másképp. Én olyan társat keresek, akivel ugyanezt a mintát tovább tudom vinni. Egyedül élek jelenleg, nincs kivel megosztani a házimunkát, ha fáradtabb vagyok, akkor csak azt csinálom meg, ami nem halasztható, nem főzök minden nap (a szüleim sem), több napra főzök és kiadagolom a hűtőbe, fagyasztóba.
2019. nov. 6. 10:24
 6/18 A kérdező kommentje:

Hát akármilyen fáradt vagyok megcsinálom mert a bnőm ha fáradt les.rja, h pl.3napja a nappaliban a szárítón a ruhák vagy teli a szennyes. Én ha ezt látom megcsinálom, elrakom az edényt mosogatok, összehajtom a ruhákat, virágot locsolok kint stb..

Volt h ő már rég otthon volt én jóval később értem haza mégse állt neki kint a locsolásnak mondván h levegye ezt a terhet rólam míg én ha tudom később ér haza próbálok róla házimunkát levenni h azt már ne kelljen neki ha haza ért..

2019. nov. 6. 10:33
 7/18 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem tetszik, vegyél fel egy bejárónőt. Telik rá, hisz dolgozol.
2019. nov. 6. 10:37
 8/18 anonim ***** válasza:
95%

Attól függ. Ha hétköznap hulla vagyok, akkor letojom, csak az alapok. Bedobok egy mosást, meg beindítom a mosogató gépet, feltörlöm, ami kiömlik. Nem érdekel, ha két napig a fotelből öltözik a család, akit zavar, az majd elpakolja.

Hétvégén együtt kitakarítunk mindent, és utána hétköznap már csak szinten tartani kell.

Anyám mártírkodott mindig, ezzel telt a gyerekkorom, hogy azt hallgattuk, hogy ő este tízkor még mosogatott, miattunk. Aztán egész nap hozzá se lehett szólni, mert ő fáradt.

Megfogadtam, hogy ezt sose csinálom. Este hétkor vacsora, bepakolunk a mosogató gépbe, és onnantól másnapig csak pihenő mindenkinek. Nekem is.

Még sose evett meg minket a kosz, bármikor jöhet vendég. De ha van egy kis kupi, az nem érdekel.

2019. nov. 6. 10:52
 9/18 anonim ***** válasza:
90%

Én vagyok a nő, nálunk nagyon egyszerűen működik: hétvégente megbeszélés alapján felosztjuk a feladatokat. Ez úgy néz ki, hogy mindenki azt csinálja, amihez kedve van, pl. valamelyikünk porszívózik, a másik fürdőt takarít, valaki mosogat, a másik felmos. Nincs kőbe vésve, csak megbeszéljük, hogy akkor ki mit és így heti egyszer alaposan ki van takarítva a lakás.

Hétközben csak mosogatás van, az felváltva van, illetve saját maga után mindenki elpakol, rendet tart, így nem lesz kupi.

Ha úgy érek haza, hogy iszonyatosan fáradt vagyok, akkor megcsinálja ő vagy senki, de senki nem érzi úgy, hogy a háztartás meg az otthon melege az egy konkrét ember feladata kizárólag.

2019. nov. 6. 11:04
 10/18 anonim ***** válasza:
93%
Pontosan ugyanannyira, mint a párom, nálunk felesben megy. Én főzök, ő elmosogat, én felporszívózok, addig ő port töröl, hétvégente közösen pucoljuk a WC-ket és csináljuk a nagyobb dolgokat. Mindketten el szoktunk pakolni magunk után, így nem szoktunk rumlit hagyni, de ha 2 napig nincs elmosogatva vagy van egy kupac ruha a fotelon az egyikünket se zavarja, nem akarunk patikában élni. Nálunk is vannak napok, amikor olyan fáradtan esünk haza, hogy egy kanalat se pakolunk arrébb és kaját is csak rendelünk, egyikünk se annyira pedáns, hogy ez gondot okozzon.
2019. nov. 6. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!