Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány elutasítás után törődsz bele hogy nem kellesz annak a személynek?
Figyelt kérdés
Elsőre? Másodikra? Sokadjára? Esetleg évekig nem adod fel?2016. ápr. 25. 10:35
1/9 anonim válasza:
Elsőre.
Mivel van önértékelésem, én olyan társra vágytam, aki rám vágyott, és ezt képes volt kimutatni is. Miért akarnék olyat, aki nem engem akar?
3/9 anonim válasza:
Elsőre. Utána már szánalmas teperni.
4/9 anonim válasza:
Elsőre. Felnőtt ember el tudja dönteni, hogy mit akar a másiktól. Játszadozásra, életemből való évek felesleges elpazarlására meg se időm se erőm. Van elég nő szerencsére, lehet válogatni kedvünkre.
5/9 anonim válasza:
Elég egy visszautasítàs. Se süket nem vagyok, se értetlen. Ès nem alàzkodom meg senkinek. (büszkeség nagy úr)
6/9 anonim válasza:
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy soha nem próbáltam meg kétszer, de általában elsőre is megértem, hogyha nemet mondanak. De kettőnél több alkalommal biztos nem próbálkoznék. Onnantól csak időpocsékolás.
24L
8/9 anonim válasza:
Ha 100%-osan elutasít, nem keres engem, akkor elsőre. Ha valami külső ok áll közénk(házasság, bizonytalanság, korkülönbség, társadalmi helyzet) de kölcsönös a vonzalom, akkor, akkor nem szabad feladni. Nem minden olyan, mint egy tündér mesében, hogy azonnal össze jön.
9/9 anonim válasza:
Ha érzel viszonzást, esetleg tudod, hogy van vmi a másik részéről, akkor érdemes utána járni. Vannak nagyon bonyolult életkörülmények, amikor nem lehet felvállalni azonnal egy kapcsolatot. (Természetesen, ha a másik nem vonzódik hozzád, nem ad semmi célzást, nem keresi a társaságod, az más kérdés.) Ha egy kevés remény is van, akkor érdemes küzdeni. Én pl. azért utasítottam vissza régen valakit, mert bár tetszett, beteg voltam, sokat voltam kórházban, ő meg nem várt meg. De barátnőm 2 évig ismerkedett egy pasival, mert volt egy múltbeli történése, amit le kellett zárnia, végül össze jöttek. Van ilyen történet. De ehhez kell a vonzalom kölcsönösen, persze.N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!