Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem költözünk már össze? Mire vár? Mit tegyek?
6 éve vagyunk együtt nagyon szeretjük egymást. Nem szoktunk veszekedni csak nagyon ritkán akkor is hülyeségeken. Sokszor alszunk együtt, Ő szokott hozzám jönni kb 3 napra utána én megyek hozzá pár napra. Nagyon ritka amikor nem alszunk együtt.
Nyaralni is együtt voltunk együtt megyünk mindig. Dolgozunk mind ketten szerintem már lenne pénz lakásra nem értem miért nem mondja. Mondjam neki én? De hogyan?
24n
6 év után már válni szoktak, nem járni, mint két tini.
Kérdezd meg, hogy látja a következő 6 évet?
Az az érzésem, hogy ugyanígy.
Akik 24 évesen 6 év kapcsolat után nem terveznek komolyan, azok nem sokáig lesznek együtt. Jön egy harmadik, aki komolyan gondolja, és viszi az egyik felet. Gondolom, ez amolyan első komoly kapcsolat. Ezek nem szoktak hosszú évekig tartani általában, hacsak nem kényelmesednek bele a felek. A párod belekényelmesedett:koszt, kvártély, nő. Minek vállalná az önálló élet kényelmetlenségét?
A hozzád hasonló lányokat sosem értettem. Mi a fenéért vesztegeti el a legpiacképesebb éveit egy komolytalan kapcsolatra? A szexért? Pénzért? Mindezeket megkaphatja egy komoly együttéléstől is, és kisebb eséllyel cserélik le egy fiatalabbra minden következmény nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!