Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nem költözünk össze?
Sziasztok!
20éves vagyok a párom viszont 24.
5eve vagyunk eggyutt már! És beadtunk egy lakás igenylest mert en mar nem szeretnék a szüleimmel élni egyébb okok miatt es haragba is vagyunk a szüleimmel. De a párom elvileg a munka miatt nem tudd ide koltozni. Munkahelye kb tőlem 80km. Azt mondja hogy a céggel 5eves munkaja kell legyen addig nem szamolhat le,ha le számol akkor vissza kell fizesse a pênzt! Vajon ez csak kamu?
Szüleim viszont azt mondjak hogy balek vagyok a sracnak dobjam ki!
De a srac mindennap jon még munka utan is annak ellenere hogy anyám be sem engedi! Nőveremék meg folyamat rolunk beszélnek!
Valaki tudd tanacsot adni? Meg koszonném
Látszik, hogy gyerek vagy!
Ne ismerem a pasid, de létezik ilyen, tanulmányi szerződés.
A cég fizeti a képzést, és cserébe X évig a tulajdona vagy.
Neked van melód? Pénzed? Szakmád? Vagy az anyagiak honnan lesznek?
Nincs hova összeköltözni, és ha ő nem dolgozik, meg vissza kell fizetnie pár millát, akkor nincs miből.
Miért nem te keresel ott munkát?
Nem hiszem hogy kamu lenne az 5 éves szerződés.
80 km messze van minden nap bejárni dolgozni meg vissza. Persze megoldható, de nem mindenki szeretné ezt a macerát. Ha annyira vele akarsz lakni már most, akkor miért nem a munkahelye közelében kerestetek lakást?
#5ös vagyok.
Így érthető a helyzet. Azt tudom erre mondani, hogy várd ki azt a pár évet, aztán letelepedhettek együtt. Sok van még hátra az 5 évből?
Lehet hogy neki könnyebb otthonról bejárni a változó munkahelyre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!